Najważniejsze że udało się coś zamrozić powodzeniaMam już depozyt na stronie, jest napisane zarodki, jak wrócę do domu to otworzę, zaraz zwariuje z nerwów a muszę jeszcze przez ponad godzinę samochód prowadzić, masakra trzymajcie za mnie kciuki !!! Za godzinę będę wiedzieć
reklama
margaretka89
Fanka BB :)
Miałam na dziś zapisaną wizytę, więc daje znać, że już po, ale u mnie na luzie i mało emocji póki co pytałam panią doktor o możliwość drugiego transferu, będziemy próbować z drugim zarodkiem może jakoś w zimie, rozrysowala mi jak to będzie wyglądać i zaznaczyła jakie badania trzeba powtarzac- generalnie całą wirusologię i wszystkie wymazy, USG piersi nie trzeba. Badania ważne trzy miesiące. Pewnie zrobię jakoś miesiąc przed planowanym transferem, żeby jakby coś źle wyszło zdążyć się jeszcze przeleczyć. No i transfer nr 2 też będzie na cyklu sztucznym, więc znów całe tony leków jakichś cudów się nie spodziewam, bo mamy 3BC z dnia 6, ale nie chcę go zostawić w zamrażarce. Oczywiście będę się bała, że się źle odmrozi albo po odmrożeniu dostanie gorszą ocenę i nie da się go transferować ale mam nadzieję, że transfer się odbędzie, a potem co ma być to będzie
margaretka89
Nie mogę się doczekać kciuki zaciśnięteMam już depozyt na stronie, jest napisane zarodki, jak wrócę do domu to otworzę, zaraz zwariuje z nerwów a muszę jeszcze przez ponad godzinę samochód prowadzić, masakra trzymajcie za mnie kciuki !!! Za godzinę będę wiedzieć
Serduszkowelove
Są 2 blastki 5.1.2 moje kochane ! Jestem taka szczęśliwa, trzymajcie się!
To tak na spokojnie. Sprawdź przyrost. U mnie 10dpt blastocysty raz miałam 70 a raz 90 i obie były cb. Życzę jak najlepiej, ale wiem niestety z doswiadczenia, że 10dpt powinno być powyżej 100. Inna sprawa, że Ty masz dziś 9dpt, więc wynik jest całkiem całkiemTak, 5 dniowa.
Bardzo dobre!Są 2 blastki 5.1.2 moje kochane ! Jestem taka szczęśliwa, trzymajcie się!
margaretka89
To jest 5 dni po punkcji? Piękne blastkiSą 2 blastki 5.1.2 moje kochane ! Jestem taka szczęśliwa, trzymajcie się!
Krew byla pobrana wczoraj wieczorem był 8dptTo tak na spokojnie. Sprawdź przyrost. U mnie 10dpt blastocysty raz miałam 70 a raz 90 i obie były cb. Życzę jak najlepiej, ale wiem niestety z doswiadczenia, że 10dpt powinno być powyżej 100. Inna sprawa, że Ty masz dziś 9dpt, więc wynik jest całkiem całkiem
Super, gratulacje!!Są 2 blastki 5.1.2 moje kochane ! Jestem taka szczęśliwa, trzymajcie się!
reklama
O to tym bardziej super wynik!! To gratulujęKrew byla pobrana wczoraj wieczorem był 8dpt
Podziel się: