reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak sie nie stresowac jak przy moim amh powinno byc wiecej niz 2 na lewym plus cysta i kilka na prawym ale sa tak małe że raczej średnio wyglada by nadgoniły 😭😭 czemu sie tak dzieje
Ja miałam 7 pecherzykow cztery nie urosly trzy tak ,ale lekarz mowil ,że to za mało i ,że niema sensu robić punkcji, bo nie wiadomo czy będą dobre ,i że tylko szkoda pieniędzy będzie wydać, więc się posłuchałam i teraz jestem na wyciszaniu jajników 11 dzień na tabletkach anty

Ja miałam 7 pecherzykow cztery nie urosly trzy tak ,ale lekarz mowil ,że to za mało i ,że niema sensu robić punkcji, bo nie wiadomo czy będą dobre ,i że tylko szkoda pieniędzy będzie wydać, więc się posłuchałam i teraz jestem na wyciszaniu jajników 11 dzień na tabletkach anty
No tak mysle wlasnie ze nie bedzie sensu robic punkcji a wątpie że dobije chociaż do 5 pecherzykow.

ja tez stymulacje przechodziłam 2 razy przez te moje zbyt aktywne jajniki. A maja tutaj takie zasady ze przy 30 pęcherzach nie robią punkcji. Dostałam coś na reset cyklu i od nowa na mniejszych dawkach i tu znowu niespodzianka bo urosło jeszcze więcej. Nigdy nie wiadomo. Przy kolejnej stymulacji jeśli faktycznie będzie potrzeba zastosują inne większe dawki leków. Ciało kobiety jest zagadka
O kurcze, o takim czymś to nigdy nie słyszałam... stymulujesz się 2 tyg, a potem te pęcherzyki po prostu pękają i w trakcie owulacji?:O jak za dużo ich..? A druga punkcje Ci zrobili czy tez nie?

Mam też cykl sztuczny. Czy jego długość odpowiada temu naturalnemu? W piątek mam wizytę, ale jestem strasznie niecierpliwa, kiedy mogę spodziewać się transferu. A mam tylko 1 próbę
U mnie transfer byl bardzo szybko na sztucznym bo jakoś 15-16 dc, a jakieś 3 dni wcześniej na wizycie lekarz mowil ze endometrium juz gotowe do transferu wiec pewnie jak ze wszystkim "to zalezy":)

reklama
U mnie transfer byl bardzo szybko na sztucznym bo jakoś 15-16 dc, a jakieś 3 dni wcześniej na wizycie lekarz mowil ze endometrium juz gotowe do transferu wiec pewnie jak ze wszystkim "to zalezy":)
dzięki :) ja mam naturalnie cykl 31-dniowe i się zastanawiałam czy będzie w okolicy naturalnego

Do góry