reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak się zalogujesz to zakładka leczenie, karty informacyjne. Tam powinien być PDF. Ja dostałam wcześniej maila z i informacją, że dokument jest już dostępny.
Tak myślałam że tam i że jak zwykle o mnie zawsze zapominają 🙈🙈🙈 na 3 punkcje ani razu nie miałam tam informacji :/ zawsze w klinice się dowiadywałam

Każda stymulacja jest inna , moją pierwszą pamiętam najbardziej. Nic nie mogłam robić , chodzenie , leżenie a nawet siedzenie sprawiało mi ogromny ból , byłam jak balon ... Kolejna stymulacja była lepsza ( z niej miałam najwięcej zarodków ) , nie powiem że nie bolało , bo bolało ale duzoo mniej i standardowo jak @ przyszedł wszystkie dolegliwości ustały . Trzecia zaś była najlepsza z nich wszystkich , boleć zaczęło przed samą punkcja , szybko ten ból przeszedł ... Po trzeciej punkcji pierwszy raz mogłam funkcjonować w miarę normalnie . Bez bólu. Więc każda jest inna . Nie warto sugerować się że mało objawów czy też ich dużo. Bo nie wiadomo jak organizm zareaguje .trzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze i abyś później miała tuzin pięknych zarodeczkow ✊✊🤩🤩❤️
Strasznie się boję, że nie będzie ani jednego zarodka 😪 od marca z moją dietą mega słabo, insulina poszła jeszcze bardziej w górę a to nie rokuje najlepiej. No zobaczymy jak będzie.

Strasznie się boję, że nie będzie ani jednego zarodka 😪 od marca z moją dietą mega słabo, insulina poszła jeszcze bardziej w górę a to nie rokuje najlepiej. No zobaczymy jak będzie.
Nie myśl negatywnie , pomyśl sobie co będzie za rok , jak. Będziesz z wózkiem śmigać albo go wybierać 😁 pamiętaj same dobre myśli Cię uratują 🤪 głową do góry , będzie pięknie . Ja to wiem 😘😘❤️

reklama
Do góry