Jak się zalogujesz to zakładka leczenie, karty informacyjne. Tam powinien być PDF. Ja dostałam wcześniej maila z i informacją, że dokument jest już dostępny.Mogę zapytać gdzie dokładnie jest ta informacja na koncie pacjenta ??? Bo nigdy nie mogłam tego znaleźć ...
reklama
O masz dwa mercedesy 4AASłabo się znam, jestem początkująca w temacie
Mi wrzucili w 5 dobie, a w 6 dzwoniliNie mam jeszcze nic w systemie ;((
JestemMama!
Fanka BB :)
Tak myślałam że tam i że jak zwykle o mnie zawsze zapominają na 3 punkcje ani razu nie miałam tam informacji :/ zawsze w klinice się dowiadywałamJak się zalogujesz to zakładka leczenie, karty informacyjne. Tam powinien być PDF. Ja dostałam wcześniej maila z i informacją, że dokument jest już dostępny.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Strasznie się boję, że nie będzie ani jednego zarodka od marca z moją dietą mega słabo, insulina poszła jeszcze bardziej w górę a to nie rokuje najlepiej. No zobaczymy jak będzie.Każda stymulacja jest inna , moją pierwszą pamiętam najbardziej. Nic nie mogłam robić , chodzenie , leżenie a nawet siedzenie sprawiało mi ogromny ból , byłam jak balon ... Kolejna stymulacja była lepsza ( z niej miałam najwięcej zarodków ) , nie powiem że nie bolało , bo bolało ale duzoo mniej i standardowo jak @ przyszedł wszystkie dolegliwości ustały . Trzecia zaś była najlepsza z nich wszystkich , boleć zaczęło przed samą punkcja , szybko ten ból przeszedł ... Po trzeciej punkcji pierwszy raz mogłam funkcjonować w miarę normalnie . Bez bólu. Więc każda jest inna . Nie warto sugerować się że mało objawów czy też ich dużo. Bo nie wiadomo jak organizm zareaguje .trzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze i abyś później miała tuzin pięknych zarodeczkow
Serduszkowelove
Punkcje mialam w piątekMi wrzucili w 5 dobie, a w 6 dzwonili
Czyli pewnie jutro będziesz już coś wiedziała ja miałam punkcie w środę a w poniedziałek już był pierwszy depozyt zamrozonyPunkcje mialam w piątek
Ooo dobrze wiedzieć a reszta? Też w miarę Ok? Z tego co gdzieś tam czytałam to chyba tak ale wolę zasięgnąć opiniiO masz dwa mercedesy 4AA
JestemMama!
Nie myśl negatywnie , pomyśl sobie co będzie za rok , jak. Będziesz z wózkiem śmigać albo go wybierać pamiętaj same dobre myśli Cię uratują głową do góry , będzie pięknie . Ja to wiemStrasznie się boję, że nie będzie ani jednego zarodka od marca z moją dietą mega słabo, insulina poszła jeszcze bardziej w górę a to nie rokuje najlepiej. No zobaczymy jak będzie.
reklama
Ja w środę a dziś dostałam info chyba najbardziej stresujący czas w całej procedurze do tej poryPunkcje mialam w piątek
Podziel się: