reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja bym nie wytrzymała i bym zadzwoniła spytać co słychać. Do mnie zadzwonili w 3 dobie i poprosiłam zeby w 4 i 5 dobie również zadzwonili i to zrobili.
Nie wytrzymałabym tyle w niepewności...
Hehehe mam cierpliwość 😊 a poza tym czy dzisiaj czy jutro, jak się udało to się popłaczę na pewno , czuję w serduszku że tak bo nie dzwonią 🤭 dzisiaj jadzwonilam bo mój kariotyp przyszedł i jest prawidłowy 🥰 ale na męża czekamy i Pani przez słuchawkę powiedziała że dzisiaj wynik będzie w systemie, nawet nie pomyślałam zeby zapytać o dzieci jak się mają 😁😁😁 co ze mnie za matka 😁😁😃

reklama
Oby ro były ostatnie szczepienia ❤️Tego Wam zycze

Ja mam wizyte dop po 18😕
Musze jakos przeżyć do tej godziny 😊
Dziękuję ❤️❤️😘😘😘 ja już umówiona i za 3 tygodnie jadę sprawdzić to nieszczęsne moje Allo i jestem jakoś optymistycznie nastawiona na to że urosło . A za Ciebie i twoja wizytę trzymam mocno kciuki ✊✊✊ aby wszystko było po twojej myśli ✊✊❤️❤️❤️ dawaj znać po wizycie ❤️
Ja jak ten cymbał czekam już pod apc 🤣🤣🤣🤣🙈 tak żeby być pierwsza i szybko wracać do domku ... Mimo że jeszcze godzina 😱😱🙈🙈🙈

U mnie 4 dzień stymulacji. Mam troszke bóle podbrzusza ale właściwie przycendometeiozie zawsze mam w 1 połowie cyklu i takie lekkie nabrzmienie w dolnej części brzucha. To dobrze czy za mało objawów czy dojdą?
Każda stymulacja jest inna , moją pierwszą pamiętam najbardziej. Nic nie mogłam robić , chodzenie , leżenie a nawet siedzenie sprawiało mi ogromny ból , byłam jak balon ... Kolejna stymulacja była lepsza ( z niej miałam najwięcej zarodków ) , nie powiem że nie bolało , bo bolało ale duzoo mniej i standardowo jak @ przyszedł wszystkie dolegliwości ustały . Trzecia zaś była najlepsza z nich wszystkich , boleć zaczęło przed samą punkcja , szybko ten ból przeszedł ... Po trzeciej punkcji pierwszy raz mogłam funkcjonować w miarę normalnie . Bez bólu. Więc każda jest inna . Nie warto sugerować się że mało objawów czy też ich dużo. Bo nie wiadomo jak organizm zareaguje .trzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze i abyś później miała tuzin pięknych zarodeczkow ✊✊🤩🤩❤️

Hehehe mam cierpliwość 😊 a poza tym czy dzisiaj czy jutro, jak się udało to się popłaczę na pewno , czuję w serduszku że tak bo nie dzwonią 🤭 dzisiaj jadzwonilam bo mój kariotyp przyszedł i jest prawidłowy 🥰 ale na męża czekamy i Pani przez słuchawkę powiedziała że dzisiaj wynik będzie w systemie, nawet nie pomyślałam zeby zapytać o dzieci jak się mają 😁😁😁 co ze mnie za matka 😁😁😃
Invicta wrzuca informacje o zarodkach do medipointu pod zakładkę depozyty.
Dzień przed telefonem embriologa już wiedziałam, że mamy 7 blastocyst. Dzień później zadzwonił embriolog i powiedział, że ostatecznie mamy 11 :)

Invicta wrzuca informacje o zarodkach do medipointu pod zakładkę depozyty.
Dzień przed telefonem embriologa już wiedziałam, że mamy 7 blastocyst. Dzień później zadzwonił embriolog i powiedział, że ostatecznie mamy 11 :)
Invimed tez wrzuca na profil pacjenta takie info. Właśnie dostałam wyniki i udało się zamrozić 6.

reklama
Do góry