Ja nadal biorę estrofem 3x1 ...i nie wiem co mam myśleć. Przeczytałam w nocy ,że poziom estradiolu 2 dni przed punkcją pokazuje ile oocytów naprodukowałyśmy....na każde 200 estradiolu 1 oocyt...nie wiedziałam, ale u mnie się zgadzało. A tak ogólnie to ryczę od rana jak bóbr, wogóle nie mogę się uspokoić więc taka rycząca pojechałam do labora zrobić betę...jaka będzie taka będzie,,wynik po 14 tej
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Asia kciuki za Twoją betę &&&&&&&&&&&&&&&&&
Też brałam estrofem 3x1 do 12 tc.
Też brałam estrofem 3x1 do 12 tc.
Fusun
Fanka BB :)
Ja nadal biorę estrofem 3x1 ...i nie wiem co mam myśleć. Przeczytałam w nocy ,że poziom estradiolu 2 dni przed punkcją pokazuje ile oocytów naprodukowałyśmy....na każde 200 estradiolu 1 oocyt...nie wiedziałam, ale u mnie się zgadzało. A tak ogólnie to ryczę od rana jak bóbr, wogóle nie mogę się uspokoić więc taka rycząca pojechałam do labora zrobić betę...jaka będzie taka będzie,,wynik po 14 tej
Asia dziś dopiero Twój 7 dpt... Ale już zrobiłaś więc czekam razem z Tobą na wynik.
Dzień dobry!
Fusun z całego serca życzę, żeby betka podskoczyła!
Asia ale z Ciebie niecierpliwiec ;-) Trzymam kciuki, żeby betka już wyszła i żebyś się uspokoiła. Skurcze Ci już minęły???
Masia &&&& za owocne podglądanko
Dziewczynki życzę Wam miłego dnia
Fusun z całego serca życzę, żeby betka podskoczyła!
Asia ale z Ciebie niecierpliwiec ;-) Trzymam kciuki, żeby betka już wyszła i żebyś się uspokoiła. Skurcze Ci już minęły???
Masia &&&& za owocne podglądanko
Dziewczynki życzę Wam miłego dnia
martka273
asia nie lepiej poczekać?po co tak wcześnie tą betke robić?no nic, trzymam kciuki, w każdym razie!
madzialenak
mama na pełen etat
Fusun a może rzeczywiście dopiero wczoraj miałaś plamienie implantacyjne?
Dziękuję Kochane za kciukasy. Boję się już co wypatrzy doktorek
martka - zapytam o akupunkturę. Na pewno nie zaszkodzi, a może pomoże... Mam nadzieję, że z nadmiaru emocji nie zapomnę ;-)
Asia - mocno trzymam kciuki za betę &&&& i pochwal się wynikiem gdy tylko będziesz znała...
asiex - słusznie, lepiej poczekać niż zrobić za wcześnie i niepotrzebnie martwić się fałszywym za niskim poziomem
martka - zapytam o akupunkturę. Na pewno nie zaszkodzi, a może pomoże... Mam nadzieję, że z nadmiaru emocji nie zapomnę ;-)
Asia - mocno trzymam kciuki za betę &&&& i pochwal się wynikiem gdy tylko będziesz znała...
asiex - słusznie, lepiej poczekać niż zrobić za wcześnie i niepotrzebnie martwić się fałszywym za niskim poziomem
reklama
kwiatuszekq20
witam laski i mykam po zkaupy bo u mnie grzmi zaraz chyba bedzie burza
Podziel się: