reklama
Asia trzymam kciuki aby beta już była &&&&&& progesteron też badałaś? mi zawsze badano estradiol, progesteron, na początku betę. Estradiol nawet na ostatniej wizycie w Invicta, tj w 12 tygodniu, ale czemu nie wiem, nie pytałam, dr mówiła że wyniki są dobre. Estrofem miałam odstawiony już 6-7 tydzień. Mój estradiol przed punkcją był również bardzo wysoki - prawie 6 tys, jednak nie miałam hiperki( miałam 19 pęcherzyków).
Asia trzymam mocno kciuki - bierz nospę, mi kazano brać nospę dorażnie ( 3x1 na dzień) właśnie wrazie takich skurczy.
Asia trzymam mocno kciuki - bierz nospę, mi kazano brać nospę dorażnie ( 3x1 na dzień) właśnie wrazie takich skurczy.
progesteronu nie badałam, ponieważ jutro jadę do kliniki na wizytę, więc zbadam tam i powtórzę też betę . Wiem ,że dziś to za wcześnie , ale psychika mi padła i mam cichutką nadzieję na wynik powyżej 5 . Stronę laboratorium z wynikami odświeżam namiętnie co 5 minut
Asia - trzymam kciuki za Twoją betkę
Masia - trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki. Ja miałam tylko 6 pęcherzyków, a może aż 6 :-) i 4 się zapłodniły. Więc spokojnie, Ty pewnie będziesz miała mniej, ale dobrej jakości, tak jak ja. Powodzenia. Czekamy na info od Ciebie
Masia - trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki. Ja miałam tylko 6 pęcherzyków, a może aż 6 :-) i 4 się zapłodniły. Więc spokojnie, Ty pewnie będziesz miała mniej, ale dobrej jakości, tak jak ja. Powodzenia. Czekamy na info od Ciebie
Czesc Dziewczyny,
Masia, trzymam kciuki za Twoje peczerzyki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Fusun, zycze Ci aby betka jednak Cie milo zaskoczyla w piatek
Asia, trzymam kciuki za Twoja bete. Widze,ze w goracej wodzie jestes kapana ;-)
Milego dnia Wszystkim!!!
Masia, trzymam kciuki za Twoje peczerzyki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Fusun, zycze Ci aby betka jednak Cie milo zaskoczyla w piatek
Asia, trzymam kciuki za Twoja bete. Widze,ze w goracej wodzie jestes kapana ;-)
Milego dnia Wszystkim!!!
Fusun
Fanka BB :)
Bardzo bym chciała żeby takie cuda zdarzały się również mi, ale kompletnie w to nie wierzę...Fusun a może rzeczywiście dopiero wczoraj miałaś plamienie implantacyjne?
Fusun
Fanka BB :)
Plamienie mniejsze, testuję jutro bo potem wyjeżdżam na majówkę i będę w jakiejś głuszyFusun a jak tam Twoje plamienie? I kiedy znów testujesz...dalej trzymam kciuki
a nie wiecie co tam u Molli i TeQulli?
reklama
Fusun ale różne cuda się jednak zdarzają, wiem i rozumiem że Ci wiara teraz podupadła, dlatego my za Ciebie gorąco wierzymy &&&&&&& pamiętam jak ja szukałam na wszelkich forach czy komuś się udało jak beta nie wychodziła jeszcze w 12 dniu - tak- jeszcze i wtedy miałam iskierkę nadziei,że może jednak. I wyobraź sobie,że znalazłam! Była dziewczyna, której beta wyszła znacznie później!
Fusun czemu w stopce masz napisane że 3 a może 4 śnieżynki? dr Ci nie powiedział ile dokładnie?
Fusun czemu w stopce masz napisane że 3 a może 4 śnieżynki? dr Ci nie powiedział ile dokładnie?
Podziel się: