reklama
Fasun- a może to plamienie implantacyjne???
martka- w Gyncentrum jest akupunktura? Gdzie to załatwiłaś? W rejestracji? Muszę też jurto zapytać...
A tak generalnie gdzie zaginął nasz kalendarz? Jutro o 13:30 potrzebuję wsparcie. Mam wizytę poszukiwania pęcherzyków.nMoże objawią się jeszcze jakieś zaginione pęcholki... ;-)
martka- w Gyncentrum jest akupunktura? Gdzie to załatwiłaś? W rejestracji? Muszę też jurto zapytać...
A tak generalnie gdzie zaginął nasz kalendarz? Jutro o 13:30 potrzebuję wsparcie. Mam wizytę poszukiwania pęcherzyków.nMoże objawią się jeszcze jakieś zaginione pęcholki... ;-)
Witan was ponownie! Zaraz będę czytać i nadrabiac zaległości a teraz opowiem wam co u mnie. Wizyta w nowum to była porazszka i wyszłam zła jak osa. Na wstępie dowiedziałam się ze wybrałam złego lekarza i dostałam nazwisko innego do którego mnie przekierowano. Dowiedziałam się tez ze nowum nie robi PGD i większość badań bym musiała powtórzyć bo dla nich liczą się te z ostatnich 6mc więc nowum już dziękuje nie wspominając ze lekarz nawet nie obejrzał wyników które do tej pory zrobiłam. Więc poszłam do lekarza immonuloga do którego mnie przekierowali i on mi zalecił zrobienie HLA . Powiedział ze w naszej sytuacji kolejne crio lub ivf nie ma sensu bo szanse bez tych badań mam prawie żadne na utrzymanie ciąży. Jeśli wyjdzie zgodność pomiędzy mną a mężem to podadzą mi szczepionki i dopiero w tedy crio. Całe te badania i leczenie przewyższa koszt ivf i nie daje gwarancji ale to nie ma znaczenia bo i tak już się zdecydowaliśmy i zrobimy wszystko i za wszelka cenę aby zostać rodzicami. Jutro mam wizytę u ang lekarza więc zapytam jaki koszt tych badań byłby tu i sobie porównamy. W skrócie to by było tyle a teraz zabieram się do czytania waszych postów.
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Masia, bardzo proszę :-)
Mam tylko nadzieję, że nikogo nie pominęłam.
No i oczywiście niekończące się kciuki za Twoje nieobjawione i utajnione pęcherzyki.
& & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & &
25 kwiecień Masia - poszukiwanie pęcherzyków
26 kwiecień Darii - podglądanie pęcherzyków
30 kwietnia Malinuś serduszkowe- podsłuchiwanie silnego serduszka!
30 kwiecień Asia_77 wysoka beta
30 kwietnia martka273 podglądanie pęcherzyka z kropeczką
2 maja poziomka2 wysoka beta
kwiecień Dagnes udane krio
Maj joasia2906 - udane crio bliźniaki
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków
Mam tylko nadzieję, że nikogo nie pominęłam.
No i oczywiście niekończące się kciuki za Twoje nieobjawione i utajnione pęcherzyki.
& & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & &
25 kwiecień Masia - poszukiwanie pęcherzyków
26 kwiecień Darii - podglądanie pęcherzyków
30 kwietnia Malinuś serduszkowe- podsłuchiwanie silnego serduszka!
30 kwiecień Asia_77 wysoka beta
30 kwietnia martka273 podglądanie pęcherzyka z kropeczką
2 maja poziomka2 wysoka beta
kwiecień Dagnes udane krio
Maj joasia2906 - udane crio bliźniaki
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków
Niestety u mnie chyba nic z tego nie będzie
od półtorej godziny mam dziwne skurcze...jakby "przepowiadające", w większości te dziewczyny, które rodziły wiedzą o czym mówię...jakby przy @ ale bezbolesne, czuć tylko skurcz. Tak się mi wydaje , że fasolki się zadomowiły tylko wrednej macicy się to nie podoba i próbuje je wyeksmitować.
Wzięłam nospę i 4 lutki dodatkowo...
od półtorej godziny mam dziwne skurcze...jakby "przepowiadające", w większości te dziewczyny, które rodziły wiedzą o czym mówię...jakby przy @ ale bezbolesne, czuć tylko skurcz. Tak się mi wydaje , że fasolki się zadomowiły tylko wrednej macicy się to nie podoba i próbuje je wyeksmitować.
Wzięłam nospę i 4 lutki dodatkowo...
madzialenak
mama na pełen etat
Asiu bierz nospę, skurcze zdarzają się na początku, jeszcze nic nie jest przesądzone. Co do badań to ja badałam tylko progesteron i beta hcg, wiem, że w Invikcie badają estradiol i ewentualnie wtedy zmieniają dawki estrofemu, ale nie wiem czemu. Może Gotadora lub Milagors Ci pomoga.
Masia oczywiście trzymam kciuki za Twoje jajca.
Masia oczywiście trzymam kciuki za Twoje jajca.
Ostatnia edycja:
martka273
Fanka BB :)
masia kciuki za pęchole załatwione!:-) Zapytaj o akupunkturę w rejestracji, robi ją pani anastezjolog, która usypia nas do punkcji
reklama
Asiu bierz nospę, skurcze zdarzają się na początku, jeszcze nic nie jest przesądzone. Co do badań to ja badałam tylko progesteron i beta hcg, wiem, że w Invikcie badają estradiol i ewentualnie wtedy zmieniają dawki estrofemu, ale nie wiem czemu. Może Gotadora lub Milagors Ci pomoga.
Ja bralam estrofem 3x1 ale po moim przykladzie widze, ze on raczej byl wazny miedzy punkcja a transferem bo juz w 3dpt mialam odstawiany lub tylko 2x 0,5.
Ale ja tez mialam estradiol na poziomie 6-8 tys. To bylo za duzo.... Ale nie jestem w stanie doradzic tak bez badan. Moze wziecie takie profilaktyczne nie zaszkodzi? Nie wiem.
Podziel się: