Ja nie miałam, ale w ulotce pisze ,że mogą wystąpićDziewczyny czy Wy też miałyście czerwone plamy po miejscu wstrzyknięcia gonapeptylu ?? Trochę mnie to martwi
reklama
Super Gratuluję ❤❤❤Dziewczyny Staś jest już z nami jest taki cudny pozdrawiamy i dziękujemy ciociom za kciuki
katharina203
Fanka BB :)
Hankaaa...gratulacje
Biedroneczka28
my w klinice Bocian w Białymstoku zostawiliśmy prawie 21 tysięcy, kwota obejmuje jedną inseminację, mrożenie zarodków i komórek jajowych, leki, badania, punkcję, dwa transfery, wizyty. Było warto, obecnie prawie 5 miesięczna córka śpi obok powodzeniaCześć dziewczyny mam pytanie do par którym udało się przejść cala procedurę in vitro, czy mogłabym prosić o napisanie z jakimi kosztami to się ma w sensie całość mrożenie stymulacje transfer wizyty leki badania itd, my dopiero zaczynamy przeprawe i tak się zastanawiamy na ile trzeba się zabezpieczyć finansowo
Super Gratulacje ale ma włoskówDziewczyny Staś jest już z nami jest taki cudny pozdrawiamy i dziękujemy ciociom za kciuki
Oldzi2301
Aktywna w BB
Cudny ️️ GratulacjeDziewczyny Staś jest już z nami jest taki cudny pozdrawiamy i dziękujemy ciociom za kciuki
Serduszkowelove
Dziewczyny co wziąć sobie do jedzonka po punkcji?
Nelka85
Ja wzięłam warkocz klonowy ale i tak nie zjadłam bo wymiotowałamDziewczyny co wziąć sobie do jedzonka po punkcji?
reklama
katharina203
Ja miałam krwawieniew sobotę. W sobotę tez w większości oczyściłam się samoistnie. W niedziele mialam łyżeczkowanie żeby usunąć wszystkie resztki. Od wtorku mam taki lekki niby okres ale nic nie boli. W środę byłam na kontroli u swojej gin i stwierdziła że jestem bardzo dobrze wylezyczkowana. Dostalam tabletki antykoncepcyjne na wywołanie okresu. Ponieważ ja sama naturalnie okres mam raz do roku. No i po okresie mowila ze śmiało mogę podchodzić do transferu. To będzie jakieś 2 miesiące po poronieniuMam pytanie do dziewczyn, które przechodziły poronienie samoistne we wczesnej ciąży ile może trwać to wszystko? Dodam że dużo że mnie tego się nie wydostaje ale od dziś to boli coraz bardziej.
Podziel się: