Orchidea33
Fanka BB :)
Ja zjadłam pizzeJa po powrocie do domu zjadłam burger Kinga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zjadłam pizzeJa po powrocie do domu zjadłam burger Kinga
Ja pojechałam do włoskiej restauracji, a wieczorem trafilam do szpitala. Mialam krwawienie do otrzewnej i mialam mega ostry brzuch. Do tego byłam na maksa wzdęta, co tylko wzmagało ból..Ja po powrocie do domu zjadłam burger Kinga
Te co 48hJak korzystacie z kalkulatora BETA HCG ? Wpisujecie pierwszy wynik z pozytywnego badania bety a później ten ostatni czy wpisujecie przedostatni i ostatni ??
najpierw pierwszy pomiar potem drugi pomiar.Te co 48h
Pierwsze Badanie robiłam 28.05 , później były kolejne np. W zeszła sobotę i dzisiaj . Wiec powinnam wpisać wynik z 28.05 i dzisiejszy czy z ostatniej soboty i dzisiejszy ??Te co 48h
No odstep 48h między badaniem albo 72hPierwsze Badanie robiłam 28.05 , później były kolejne np. W zeszła sobotę i dzisiaj . Wiec powinnam wpisać wynik z 28.05 i dzisiejszy czy z ostatniej soboty i dzisiejszy ??
Powinny być takie po 2 lub po 3 dniach. Czyli np środa i piątek lub np dzisiaj i poniedziałekPierwsze Badanie robiłam 28.05 , później były kolejne np. W zeszła sobotę i dzisiaj . Wiec powinnam wpisać wynik z 28.05 i dzisiejszy czy z ostatniej soboty i dzisiejszy ??
Ok Dziekuje zmartwiłam się bo wpisałam wynik z zeszłej soboty i dzisiejszy i pokazało ze wynik jest później normy ….Powinny być takie po 2 lub po 3 dniach. Czyli np środa i piątek lub np dzisiaj i poniedziałek