reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem po cb, i dwóch poronieniach. Jedno w 9 i drugie w 7 tc w styczniu tego roku. Czas łagodzi ranę, ale ból jednak w sercu będziesz mieć długo.
Rady na to nie mam. Trzeba przetrwać i walczyć ile sił o swoje szczęście. 😘 Bardzo mi przykro.

Weszłam z ciekawości spojrzeć. Co u moich walecznych kobitkach słuchać. ❤️
Współczuję. Strasznie dużo jak na jedną kobietę.
Od stycznia juz trochę czasu minęło, wracacie do gry? Jakie plany?

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was miała przepisane 2 gonapeptyle jako triggery na 36h przed punkcja ? Zastanawiam się czy zrobić je z tej samej strony czy jeden z prawej i jeden z lewej strony brzucha ?

Dziewczyny czy któraś z Was miała przepisane 2 gonapeptyle jako triggery na 36h przed punkcja ? Zastanawiam się czy zrobić je z tej samej strony czy jeden z prawej i jeden z lewej strony brzucha ?
ja miałam zamiast ovitrelle, 2 gonapeptyle, robiliśmy chyba po obu stronach ale podejrzewam ze jest to obojętne

A jak się czulyscie po gonapeptylu? Ja w sumie stymulację zniosłam bardzo dobrze , jestem w szoku, oczywiście czuje ze jest tam mało miejsca 😁 jak chodzę siadam ale ruch mi pomaga, spacery :)

A jak się czulyscie po gonapeptylu? Ja w sumie stymulację zniosłam bardzo dobrze , jestem w szoku, oczywiście czuje ze jest tam mało miejsca 😁 jak chodzę siadam ale ruch mi pomaga, spacery :)
ja w dniu punkcji miałam wzdęcie duże - gonapeptyl brałam w sobotę wieczorem a w pon rano punkcja. Tylko ze ja jestem ewenement jeśli chodzi o stymulacje. Bo przy 36 pęcherzach za dużo nie czułam. W sumie dopiero w dniu punkcji to wzdęcie

ja w dniu punkcji miałam wzdęcie duże - gonapeptyl brałam w sobotę wieczorem a w pon rano punkcja. Tylko ze ja jestem ewenement jeśli chodzi o stymulacje. Bo przy 36 pęcherzach za dużo nie czułam. W sumie dopiero w dniu punkcji to wzdęcie
Ja dzisiaj mam lekkie wzdęcia ale do wytrzymania, wszystko jest do wytrzymania jak się czegoś mocno pragnie 😁😁😁

Cześć dziewczyny :-) w wtorek mam mieć swój pierwszy transfer pięciodniowej blastki i mam pytanie z jakim endometrium podchodzilyscie do transferu ? Moje w dniu dzisiejszym ma 8 mm martwi mnie że jest zbyt cienkie.

reklama
Do góry