Daj pytanie na ciężarówki, tak dziewczyny pewnie na świeżo przechodziły koniec laktacji. Ile czasu udało Ci się karmić ?Dziewczyny mam pytanie do mam.
Prawie w ogóle nie mam już mleka w piersiach. Odciągam te resztki laktatorem, zauważyłam że bolą mnie piersi, a w sumie jedna tylko. I tu moje pytanie. Jak schodzić z laktacji żeby obyło się bez jakiegoś stanu zapalnego piersi?
reklama
eij
Fanka BB :)
Ok. Dzięki za podpowiedź ja krótko, bo mojej bliźniaki jedzą od miesiąca na raz po 120 ml a że z piersi nie karmiłam tylko odciągałam to laktacja siadła dałam radę półtora miesiąca....Daj pytanie na ciężarówki, tak dziewczyny pewnie na świeżo przechodziły koniec laktacji. Ile czasu udało Ci się karmić ?
Powinnaś być z siebie dumna, że dałaś radę aż tyleOk. Dzięki za podpowiedź ja krótko, bo mojej bliźniaki jedzą od miesiąca na raz po 120 ml a że z piersi nie karmiłam tylko odciągałam to laktacja siadła dałam radę półtora miesiąca....
eij
Dla mnie to jakaś porażka jest. Myślałam że chociaż pół roku ogarnę chciałam dać im to co najlepsze a nie dałam rady.... No ale trudno, z jednym dzieckiem byłoby zupełnie inaczej a z dwójką na cycku nie było opcji u mnie. Po pierwsze jak jestem sama to nie dam rady ich sama przystawić a po drugie z takim ciumkaniem to bym była na cycku cały dzieńPowinnaś być z siebie dumna, że dałaś radę aż tyle
JestemMama!
Miałam tak samo na początku ciąży ...Ja jestem 12dpt i od 4 dni w nocy budzę się dosłownie mokra, włosy kark klatka piersiowa mokra. Czuje się jakbym miała być chora.
Serio bądź z siebie dumna, bo spróbowałas i dałaś radę tyle ile mogłaś! Nie możesz mówić, że to porażka. My babeczki nie możemy wywierać na siebie takiej presji w kwestii karmienia piersią. Czasem się nie da i tyle głowa do góry, dzieciaki wyrosną na dorodne, mądre i zdroweDla mnie to jakaś porażka jest. Myślałam że chociaż pół roku ogarnę chciałam dać im to co najlepsze a nie dałam rady.... No ale trudno, z jednym dzieckiem byłoby zupełnie inaczej a z dwójką na cycku nie było opcji u mnie. Po pierwsze jak jestem sama to nie dam rady ich sama przystawić a po drugie z takim ciumkaniem to bym była na cycku cały dzień
nieagatka
bardzo ciasny stanik, chlodne prysznice, zero stymulacji sutkow. Jak bedziesz czuc napor to minimalnie recznie upusc osrobine mleka, zeby nie bolalo. W razie bolu czy zaczerwienienia ibuprofen. Max tydz i bedzie po sprawie.Dziewczyny mam pytanie do mam.
Prawie w ogóle nie mam już mleka w piersiach. Odciągam te resztki laktatorem, zauważyłam że bolą mnie piersi, a w sumie jedna tylko. I tu moje pytanie. Jak schodzić z laktacji żeby obyło się bez jakiegoś stanu zapalnego piersi?
nieagatka
jest ok, przyrost powyzej 66%, zbadalabym jeszcze raz w ptDziewczyny pierwsza beta 10dpt 310(wcześniej mi się pomyliło i myślałam ze mam 280)
Dzisiaj 12dpt beta 609
Czy przyrost jest prawidłowy?
nieagatka
wow ale ruszyla. Jest dobrzeMam wyniki...2 dni temu 87.2 a dziś 287.80 - 9dpt
reklama
Serduszkowelove
Tak właśnie myslalam o nutridrinkach , zapytam jeszcze czy klinika ma jakieś zalecenia odnośnie diety , dziękuję ♡Ja bym poszła na łatwiznę i kupiłam nutridrinki. Jedna butelka dziennie i masz zapotrzebowanie na białko uzupełnione
Podziel się: