O tak! Ja 16tc a jak cokolwiek zakluje w brzuchu to od razu stresikPięknie powiedziane To radzenie sobie ze stresem i emocjami to jest jak trening bo z czasem bedzie tylko gorzej Jak ktos myśli ze jak przetrwa pierwsze 12 tyg to potem juz bedzie z górki to grubo sie myli .
reklama
Gratulacje Super, super, superJednak nie wytrzymałam zrobiłam już dziś . Zobacz załącznik 1405477
Elessi
Fanka BB :)
To zależy wszystko od twojego lekarza, mnie dopuścilTransfer 1 czerwca
Tylko mam problem z badaniem na chlamydia bo się nie wyrobie w czasie. Miałyście podobnie? Dopuszczą bez tego jednego badania?
Elessi
Ja robilam od 3dpt wyszło dopiero w 6 albo 7 dniu. A przy wcześniejszej juz w 5. Na usg potem wyszło ze dzidzia mniejsza o 3 dni wiec poprostu pozniej sie zadomowiłaI niby rozsadek i wszystko na miejscu…
Dzis juz nie moglam spac… wyskoczylam z lozka, poszlam zrobic test z moczu (w tamtym momencie 4dpt i 19h;P). Oczywiscie wynik wiadomo negatywny….
Takze tego … tyle z mojego nierobienia zostalo
Magdalena.Be
Zaangażowana w BB
Ja już dostałam okres. W przyszłą sobotę jadę do kliniki na krew i usg i zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać. Moja lekarka planuje zrobić mi transfer na naturalnym cyklu, ale jeszcze mój cykl po punkcji jest nieregularny.
JestemMama!
@Oldzi2301 Mialam taka sama w tym dniu
Elessi
U mnie 2 pierwsze ciaze juz w 5dpt wszyszly 2 kreski a teraz dopiero wlasnie w 7dpt, nie bez powodu nie pozwalają odstawiać leków przed 10dpt dlatego u ciebie jeszcze wszystko moze sie wydarzyć .
Magdalena.Be
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki żeby się udałoJa jutro zrobię test z apteki, ale jakoś nie widzę tego. Okropnie mnie bolą plecy jak przed okresem i nadal ciągną mnie pachwiny. Betę mam dopiero we wtorek więc to jeszcze jak wieczność .... Dziękujemy za wsparcie, trzymaj się, będzie dobrze. Masz jeszcze komórki, więc na szczęście nie musisz od razu przechodzić kolejnej stymulacji. Odpocznij, zresetuj i .... najlepiej gdzieś wyjedź Naprawdę ja wierzę, że zmiana klimatu i otoczenia (czyli oderwania się od ciąż koleżanek i ciągłego wspominania o nas) pomogła. Wyjechaliśmy na pół roku do Anglii, wróciliśmy na koniec lutego, a od 15 marca byłam w ciąży. Uciekłam po nieudanym transferze i cieszę się, że to zrobiliśmy.
Zmiana otoczenia dużo daje, głowa tak nie myśli
Ja jutro zrobię test z apteki, ale jakoś nie widzę tego. Okropnie mnie bolą plecy jak przed okresem i nadal ciągną mnie pachwiny. Betę mam dopiero we wtorek więc to jeszcze jak wieczność .... Dziękujemy za wsparcie, trzymaj się, będzie dobrze. Masz jeszcze komórki, więc na szczęście nie musisz od razu przechodzić kolejnej stymulacji. Odpocznij, zresetuj i .... najlepiej gdzieś wyjedź Naprawdę ja wierzę, że zmiana klimatu i otoczenia (czyli oderwania się od ciąż koleżanek i ciągłego wspominania o nas) pomogła. Wyjechaliśmy na pół roku do Anglii, wróciliśmy na koniec lutego, a od 15 marca byłam w ciąży. Uciekłam po nieudanym transferze i cieszę się, że to zrobiliśmy.
reklama
CzekajacNaCud
Dziekuje wszystkim za dobre slowa, staram sie jeszcze troche myslec jakos pozytywnieU mnie 2 pierwsze ciaze juz w 5dpt wszyszly 2 kreski a teraz dopiero wlasnie w 7dpt, nie bez powodu nie pozwalają odstawiać leków przed 10dpt dlatego u ciebie jeszcze wszystko moze sie wydarzyć .
W glowie ukladam plan B ;P
Jeszcze raz gratulacje z powodu pozytywnych testow
Podziel się: