reklama
malinuś
Fanka BB :)
Martka, wow! myślałam o Tobie i trzymałam kciuki! Ale betka ogromniasta ! Na bank są 2 bąbelki w środku)))
Martaczi, o rany ale się naprodukowałaś kochana, pij duuużo wody żeby cię hiperka nie dopadła
Mazenka witamy w naszym gronie! Powodzenia przy pierwszym podejściu jakbyś miała pytania pytaj dziewczyny są tu skarbnicami wiedzy
Ja też dzisiaj sprawdzałam betkę ale czekam, wynik pewnie około 21 bo robiłam popołudniu. Tak sprawdzam sobie co 4-5 dni dla pewności.
Asia, Fusun musicie uwierzyć w maluszki i sprawdzić bete. Co do objawów to spokojnie, nie każdy je ma, Ja np. tez się martwię że mnie piersi nie bolą tylko czasami. Wymiotów, mdłości itp tez nie ma... wiec spokojnie. Uwierzcie w maluszki!
Martaczi, o rany ale się naprodukowałaś kochana, pij duuużo wody żeby cię hiperka nie dopadła
Mazenka witamy w naszym gronie! Powodzenia przy pierwszym podejściu jakbyś miała pytania pytaj dziewczyny są tu skarbnicami wiedzy
Ja też dzisiaj sprawdzałam betkę ale czekam, wynik pewnie około 21 bo robiłam popołudniu. Tak sprawdzam sobie co 4-5 dni dla pewności.
Asia, Fusun musicie uwierzyć w maluszki i sprawdzić bete. Co do objawów to spokojnie, nie każdy je ma, Ja np. tez się martwię że mnie piersi nie bolą tylko czasami. Wymiotów, mdłości itp tez nie ma... wiec spokojnie. Uwierzcie w maluszki!
Przepraszam Dziewczyny, że tylko o sobie. Właśnie wróciłam do domciu i jak tylko skończę obiadek przeczytam dzisiejsze posty.
Ja niestety jestem podłamana po dzisiejszej wizycie, tylko 2 duże pęchole na lewym jajniku i nic na prawym, a mniejszych też nie widać... :-( Bardzo się boję, że nie będzie co transferować. Mam nadal brać Gonal F 225 i od jutra dodatkowo Cetrotide. Ulotnił się gdzieś mój optymizm :-( Może to znowu ta burza hormonalna wywołana stymulacją tak mnie dołuję, choć powód do zmartwienia jest poważny...:-(
Ja niestety jestem podłamana po dzisiejszej wizycie, tylko 2 duże pęchole na lewym jajniku i nic na prawym, a mniejszych też nie widać... :-( Bardzo się boję, że nie będzie co transferować. Mam nadal brać Gonal F 225 i od jutra dodatkowo Cetrotide. Ulotnił się gdzieś mój optymizm :-( Może to znowu ta burza hormonalna wywołana stymulacją tak mnie dołuję, choć powód do zmartwienia jest poważny...:-(
martka273
masia ale nie liczy się ilość tylko jakość, na pewno z tego będą ładne, wartościowe komórki!trzymam kciuki i przesyłam ci dobre fluidki!nie łam się!
lkasia
Kochane...jestem po wizycie u mojej ginki...prosiłam, zeby mi zrobila usg...i powiedziala co się tam w środku dzieje....więc tak...endometrium 7,7...chyba dobrze nie??dzisiaj jest 13dc...ale...na lewym jajniku nie ma zadnych pęcherzykow...a na prawym są dwa...ale mają tylko 1,18 i 1,3....więc dupa...owulacji z tego nie będzie...pewnie jajniki dochodzą do siebie....tylko czy w takim wypadku mozliwy jest criotransfer na cyklu bezowulacyjnym????? strasznie się zmartwiłam
lkasia
cholera...troszke poczytalam...no i generalnie mam do dupy chyba to endo...7,7 w 13dc....do tego brak jest dominujacego pęcherzyka, więc owu nie będzie...więc hormony pewnie też do dupy....
Cyz w takim wypadku mam szanse na transfer tym cykl7u???
Cyz w takim wypadku mam szanse na transfer tym cykl7u???
martka-gratuluję pięknej betki. Łapię fluidki, z takim przyrostem to chyba bliźniaczkowe, czyli idealne dla mnie
martaczi-prawdziwa kokoszka z Ciebie, gratuluje i trzymam &&&& za owocną punkcję
asia, gatadora-dziękuję za dobre słowo. Smuteczki już trochę przeszły i mam nadzieję, że mała ilość będzie przełoży się na jakość. I będą 2 silne zarodki, które ze mną zostaną. Zobaczymy... Wraca mi wiara, że jednak będzie DOBRZE!!!!
A może jeszcze się pojawią jakieś ukryte pęcherzyki ;-)
martaczi-prawdziwa kokoszka z Ciebie, gratuluje i trzymam &&&& za owocną punkcję
asia, gatadora-dziękuję za dobre słowo. Smuteczki już trochę przeszły i mam nadzieję, że mała ilość będzie przełoży się na jakość. I będą 2 silne zarodki, które ze mną zostaną. Zobaczymy... Wraca mi wiara, że jednak będzie DOBRZE!!!!
A może jeszcze się pojawią jakieś ukryte pęcherzyki ;-)
reklama
Witajcie dziewczynki :-) Nie udzielałam się a ale Was czytałam.
Martka gratulacje coraz większej betki.
Lilii gratulacje również ładnej betki.
Martaczi pięknie naprodukowałaś jajeczek oj będzie dzieciaczków.
Ja już zbliżam się do końca brania antyków i w czwartek mam wizytę u lekarza.
Chodzę 2 razy w tygodniu na akupunkturę i mam nadzieję że ona też w jakiś sposób mi pomoże
Martka gratulacje coraz większej betki.
Lilii gratulacje również ładnej betki.
Martaczi pięknie naprodukowałaś jajeczek oj będzie dzieciaczków.
Ja już zbliżam się do końca brania antyków i w czwartek mam wizytę u lekarza.
Chodzę 2 razy w tygodniu na akupunkturę i mam nadzieję że ona też w jakiś sposób mi pomoże
Podziel się: