reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Martka - ale rewelacyjna betka, no nie mogę, ja też chcę taką. Gratulacje :tak:

Dziewczyny, te Wasze wysokie betki nastawiają do działania i do pozytywnego myślenia. Super.

Joasia2906 - no musi się nam udać, nie ma innej opcji :tak:

Lilia no musi musi! :) dzieki martce mam nadzieje ze crio jednak sie udaje! moze nawet czesciej niz te transfery ze sniezynek

reklama
Darii, dziękuję Ci za link. Już kiedyś o tym pisałaś, a ja przy okazji wizyty w Invimedzie, za pamięci od razu zadałam panience z rejestracji, o te zniżki. I usłyszałam, że oni nie dają zniżek na Luxmed, tylko na Medicaver. No i weź bądź tu mądry. Ale teraz to mam napisane czarno na białym.

Fusun, głowa do góry. Uwierz w słowa swojego synka. Chłopak wie, co mówi :-)
Powiedz mi, czy rozmawiałaś z jego wychowawczynią na temat posłania go do I klasy?
Co ona mówi na ten temat? A Ty, jak czujesz?
Czasem jest tak, jeśli dziecko jest młodsze od rówieśników, jego tempo pracy jest wolniejsze niż u innych dzieci (ale nie wynika to z tego, że sobie nie radzi, tylko wiek gra tutaj rolę), jeśli nie garnie się do liczenia, pisania, głosowania, to wtedy, oczywiście dla dobra dziecka, zaleca się powtórzenie zerówki. I najlepiej dać dziecko do innej pani, żeby się nie nudziło. A na pewno przez ten dodatkowy rok rozwiną się zdolności grafo i psychomotoryczne.

A ja niestety nie mogę uczyć w klasach 0-III, bo nie mam skończonej edukacji wczesnoszkolnej. Ale za to później, od klasy IV wchodzi język polski i tego przedmiotu, to jak najbardziej :-)

Martka
, super. Gratuluję.

Witajcie Kochane!

ja tak z doskoku w pracy:-)
martka ale super piękna beta ale się cieszę
madzia jak tam Sebuś pokiwał wczoraj?:-D
asia jak się czujesz?
lili moje gratulacje!
mazenka Kochana nie ma co się na zapas denerwować jestem pewna, że kariotyp wyjdzie dobrze! kolejna wizyta rozwieje Twoje wątpliwości i raz dwa i już będziesz po całej procedurze oczywiście w ciąży czas naprawdę szybko leci najważniejsze mieć plan i powoli krok po kroku go realizować!
a u mnie chyba dobrze raczej w czwartek punkcja pęcherzyków mnóstwo ok 25 jupi jupi pierwszy raz tyle mi się narobiło czekam na wynik estradiolu boję się trochę hiperki!

Martaczi 25???:szok: niesamowite...już trzymam &&& czwartkowe:-)
a ja tylko sikam i sikam :wściekła/y: do tego luteina tak mnie rozpulchniła od środka, że jeszcze trochę a będę wkładać po pół tabletki:-D ostatnio taka ciasna to za czasów dziewictwa byłam:-D aż szkoda że się sexić nie można:-p

reklama
Do góry