reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fusun, u mnie natomiast mój 17-letni syn, absolutnie nie chce słyszeć o żadnym rodzeństwie.:-) fakt jest taki że jest rozpieszczony, ma wszystko i boi się chyba o swoją pozycję w domu hahaha. Aśka, łobuzie Ty, nakręcasz sie na maca widzę, ja wierzę że bedzie git, a pryszcz równie dobrze może wyjść w ciąży. Znam osoby którym pryszcze zaczeły wyłazić własnie dopiero w ciąży. I posłuchajcie Madzialenki :tak: ja też oddalam od siebie wszystkie złe emocje! Miłego dnia dla Was i głowa do góry!!

Chyba rozumiem Twojego syna. Dla Niego taki maluch to żadna rewelacja:-) Ja jestem pewna, że mój synek (chociaż dużo młodszy) to szybko pokuma, że to rodzeństwo to nic specjalnego. Za duża różnica wieku. On sobie pewnie wyobraża, że będzie się mógł bawić z siostrzyczką i w ogóle. A przed długi czas będzie miał do czynienia z "pędrakiem", do którego nic nie dociera. A jak w końcu zacznie docierać to już będzie obciach bawić się z takim smarkiem:-D Twój syn zapewne nie widzi żadnego plusa posiadania rodzeństwa. Ale On się niedługo wyprowadzi z domu. Jest prawie dorosły. Zaraz na studia wyjedzie do innego miasta:-)

Dzień dobry Dziewczyny! Widzę, że znowu jakieś negatywne myśli się pojawiły...dziewczyny pozytywne nastawienie to podstawa, przecież chcecie zrobić wszystko żeby się udało!!!
Zgodnie z rozpiską, moje blastusie wychodzą właśnie z otoczki i lada moment zaczną się wczepiać w endometrium i ja w to wierzę i nie dopuszczam innych myśli:cool2:
Fuson Twój synek to słodziak i on już swoje wie:)

Trzymajcie się Kochane POZYTYWNIE!!!!!

Gotadora​ nie mam tych potów tym razem. A co to Twoim zdaniem oznacza? Też ich nie miałaś teraz?

nie wiem o co chodzi z tymi potami, ale nie było to przyjemne i jakoś uważam je za zły znak. Teraz nie miałam żadnych potów. Cieszę się,że i Ty ich nie masz - dla mnie to kolejny dobry znak :-)

Dziewczyny a ja wczoraj wieczorem i dziś rano czułam takie bardzo delikatne kłucie... czy to może oznaczać zagnieżdżanie? :-)

a własnie dziewczyny, jak to jest z tym laptopem na brzuchu?? czy on nie eminuje jakiś szkodliwych promieni?? ja po każdym transferze unikam takich akcji... jakaś chyba przewrażliwiona jestem....:confused:

Dagnes myślę,że każde urządzenie emituje jakieś niedobre rzeczy. Jest taki film o terapi Gersona i w nim wiele jest wyjaśnione skąd tyle chorób pojawiło się na świecie, a szczególnie raka. Lepiej laptopa trzymać z dala od brzucha, przeciesz maluszki są zupełnie bezbronne

Czesc kobietki,

Fusun, Twoj synus jest slodki hihi ma 6 zmysl :-) Jestem przekonana ,ze maly ma racje i mamusia jest w ciazy :-) Odganiaj zle mysli i nie szukaj obiawow. Kazda kobieta i kazda jej ciaza jest inna.
Mnie piersi to zaczely bolec znacznie pozniej tak ok. 4-5tc
Asia , to samo tyczy sie Ciebie. Nie dopuszczaj do siebie zlych mysli.Na obiawy czesto jest za wczesnie.

MIELGO DNIA KObietki!!!!

reklama
Dzień dobry w ten piekny sloneczny dzien:-D:-DDziewczyny ktore czekaja na wynik bety uwierzcie bo to naprawde dziala:-D2013 jest rokiem płodności wiec i wam sie napewno uda w moim otoczeniu to chyba co druga jest w ciazy wiec musi sie udac trzymam za was bardzo mocno kciuki&&&&&&&&:-):-)

Do góry