Ja tez miałam transfer 5 dniowy i kazali mi zrobić za 10 dni.Właśnie miałam pisać kiedy mogę ją zrobić najwcześniej, by już coś było wiadomo? Mi lekarz kazał 31.05 a 1 czerwca mam wizytę, ale to był transfer 5 dniowej blastocysty, więc może można wcześniej?
reklama
eij
Fanka BB :)
Mi lekarz też mówił że beta wiarygodna jest po 10 dniach od transferu blastkiJa tez miałam transfer 5 dniowy i kazali mi zrobić za 10 dni.
6dpt blastocysty powinna być już beta.Właśnie miałam pisać kiedy mogę ją zrobić najwcześniej, by już coś było wiadomo? Mi lekarz kazał 31.05 a 1 czerwca mam wizytę, ale to był transfer 5 dniowej blastocysty, więc może można wcześniej?
Nie powiem Ci ale na forach jest sporo kobiet co piszą kiedy zaczynają sprawdzaćWłaśnie miałam pisać kiedy mogę ją zrobić najwcześniej, by już coś było wiadomo? Mi lekarz kazał 31.05 a 1 czerwca mam wizytę, ale to był transfer 5 dniowej blastocysty, więc może można wcześniej?
Artemida90
ja w 8dpt to już test sikany mialam pozytywnyWłaśnie miałam pisać kiedy mogę ją zrobić najwcześniej, by już coś było wiadomo? Mi lekarz kazał 31.05 a 1 czerwca mam wizytę, ale to był transfer 5 dniowej blastocysty, więc może można wcześniej?
Ja miałam transfer blastocysty i w 9dpt miałam sikańca pozytywnego i betę 160 także myślę że spokojnie możesz zrobić wcześniejWłaśnie miałam pisać kiedy mogę ją zrobić najwcześniej, by już coś było wiadomo? Mi lekarz kazał 31.05 a 1 czerwca mam wizytę, ale to był transfer 5 dniowej blastocysty, więc może można wcześniej?
Super tak sobie liczyłam by zrobić w Dzień Matkija w 8dpt to już test sikany mialam pozytywny
Orchidea33
U mnie tez blastocysta i mialam dodatnia bete w 6dptSuper tak sobie liczyłam by zrobić w Dzień Matki
Artemida90
tyle ze ja nie miałam opcji zrobić bhcg z krwi wiec było wóz albo przewóz tyle ile ja natrzaskalam testów to głowa mała, potem robiłam już te co pokazują tydzień ciąży żeby wiedzieć ze rośnie bhcg majątek wydałam prawieSuper tak sobie liczyłam by zrobić w Dzień Matki
reklama
Ja się bardzo stresuje i chyba nie dam rady zrobić wcześniej, zrobię 28.05.Super tak sobie liczyłam by zrobić w Dzień Matki
Będzie 11dpt
Podziel się: