reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
tyle ze ja nie miałam opcji zrobić bhcg z krwi wiec było wóz albo przewóz 😂 tyle ile ja natrzaskalam testów to głowa mała, potem robiłam już te co pokazują tydzień ciąży żeby wiedzieć ze rośnie bhcg 😂😂 majątek wydałam prawie
No rozumiem, oj i tak bywa, najważniejsze, że pozytywne 😁 Ja zrobię z krwi 26 i potem jeszcze raz tego 31. A pamiętam jak kiedyś bałam się igły, gdzie te czasy 🤷‍♀️

Właśnie miałam pisać kiedy mogę ją zrobić najwcześniej, by już coś było wiadomo? Mi lekarz kazał 31.05 a 1 czerwca mam wizytę, ale to był transfer 5 dniowej blastocysty, więc może można wcześniej?
Mi w klinice kazali 7 dpt. Wydawało mi się za wcześnie, ale zrobiłam i było 38. Po 3 dniach około 130. Myślę, że 7dpt już zdecydowanie można.

Hej 🙂 miałam odwołany transfer z powodu hiperki, dzwonili z kliniki że zwrócą mi za to pieniądze ile czekałyście na taki zwrot? I jak to wygląda potem kiedy płaci się za transfer mrożonych zarodków? W dniu transferu czy wcześniej? Klinika invicta Gdynia ale sam transfer ma być w Gdańsku.

Hej 🙂 miałam odwołany transfer z powodu hiperki, dzwonili z kliniki że zwrócą mi za to pieniądze ile czekałyście na taki zwrot? I jak to wygląda potem kiedy płaci się za transfer mrożonych zarodków? W dniu transferu czy wcześniej? Klinika invicta Gdynia ale sam transfer ma być w Gdańsku.
Niecały miesiac

reklama
Do góry