Super, obym i ja cieszyła się z takich wyników GratulujęU mnie tez blastocysta i mialam dodatnia bete w 6dpt
reklama
No rozumiem, oj i tak bywa, najważniejsze, że pozytywne Ja zrobię z krwi 26 i potem jeszcze raz tego 31. A pamiętam jak kiedyś bałam się igły, gdzie te czasytyle ze ja nie miałam opcji zrobić bhcg z krwi wiec było wóz albo przewóz tyle ile ja natrzaskalam testów to głowa mała, potem robiłam już te co pokazują tydzień ciąży żeby wiedzieć ze rośnie bhcg majątek wydałam prawie
Ok, czekamy w takim razie na wieści od CiebieJa się bardzo stresuje i chyba nie dam rady zrobić wcześniej, zrobię 28.05.
Będzie 11dpt
Warto robić od 6dpt zeby w razie czego wykryć cb. Bo jak zrobisz 11dpt i będzie 0 to nie znaczy, że 3 dnj wcześniej nie była beta np. 20. To ważne dla dalszej diagnostyki.Ja się bardzo stresuje i chyba nie dam rady zrobić wcześniej, zrobię 28.05.
Będzie 11dpt
margaretka89
Fanka BB :)
Mi w klinice kazali 7 dpt. Wydawało mi się za wcześnie, ale zrobiłam i było 38. Po 3 dniach około 130. Myślę, że 7dpt już zdecydowanie można.Właśnie miałam pisać kiedy mogę ją zrobić najwcześniej, by już coś było wiadomo? Mi lekarz kazał 31.05 a 1 czerwca mam wizytę, ale to był transfer 5 dniowej blastocysty, więc może można wcześniej?
Madame JS
3,18 ngA jakie masz amh?
Hej miałam odwołany transfer z powodu hiperki, dzwonili z kliniki że zwrócą mi za to pieniądze ile czekałyście na taki zwrot? I jak to wygląda potem kiedy płaci się za transfer mrożonych zarodków? W dniu transferu czy wcześniej? Klinika invicta Gdynia ale sam transfer ma być w Gdańsku.
nieagatka
ja 9dpt tez mialam pozytywny. U mnie w klinice bete robi sie 10dpt, nie wczesniej.ja w 8dpt to już test sikany mialam pozytywny
Niecały miesiacHej miałam odwołany transfer z powodu hiperki, dzwonili z kliniki że zwrócą mi za to pieniądze ile czekałyście na taki zwrot? I jak to wygląda potem kiedy płaci się za transfer mrożonych zarodków? W dniu transferu czy wcześniej? Klinika invicta Gdynia ale sam transfer ma być w Gdańsku.
reklama
O matko czyli wyjdzie że będę musiała płacić za transfer mrożony a za ten nie wykonany kasy może jeszcze mi nie oddadząNiecały miesiac
Podziel się: