Tak. Mi kazał wziąć.No właśnie dziewczyny, jak to jest przed tym transferem. Ja mam jutro w południe i czy rano też powinnam wziąć tą tabletkę dopochwową Cyclogest? Niestety o to zapomniałam dopytać lekarza.
reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Miałam mieć pełny a miałam pusty.Dzisiaj mam świeży transfer.
Czy oprócz średnio wypełnionego pęcherza powinnam coś jeszcze zrobić?
Jakieś rady?
Byłam zrobić wyniki godzinę przed transferem i poszłam do WC. Wzięłam wodę, żeby wypić ale dr stwierdził, że jak już jestem to od razu mi zrobi.
Ja brałam wszystko normalnieNo właśnie dziewczyny, jak to jest przed tym transferem. Ja mam jutro w południe i czy rano też powinnam wziąć tą tabletkę dopochwową Cyclogest? Niestety o to zapomniałam dopytać lekarza.
Serduszkowelove
Powodzenia ;***Trzymam kciuki Ja mam jutro
Serduszkowelove
Trzymam mocno kciuki buziaczki;***Dzisiaj mam świeży transfer.
Jakieś rady?
Serduszkowelove
Nieee , 2 tyg antyki, najpierw doktor chce wyciszyć jajniki a potem stymulacjaZa jakieś 10 dni powinnam dostac okres I od 2 dc mam zacząć brac tabletki antykoncepcyjne przez 14 dni ,więc u mnie to trochę potrwa ,a ty od jutra od razu stymulacja ?
Orchidea33
Nie używaj perfum bo podobno zarodki nie lubią przyjmij wszystkie leki. I nie stresuj sie.Dzisiaj mam świeży transfer.
Jakieś rady?
Powodzenia!
Edit: i lezac na fotelu rozluznij sie. Pomysl o czyms milym. Odnosnie pecherza to u mnie lekarz chciał pusty.
Mi kazali mieć średnio wypełniony, tak jak do inseminacji. Stresuje się bardziej niż myślałam. Cała akcja dopiero o 13:15 więc jeszcze trochę czasu przede mnąNie używaj perfum bo podobno zarodki nie lubią przyjmij wszystkie leki. I nie stresuj sie.
Powodzenia!
Edit: i lezac na fotelu rozluznij sie. Pomysl o czyms milym. Odnosnie pecherza to u mnie lekarz chciał pusty.
Cudownie mega gratulacje dla was ❤ my idziemy na in vitro i dwa zarodki będziemy transferowaćJestem po USG i znamy już płeć obu dzieciaków będzie chłopak i dziewczynka
Orchidea33
Nie dziwie Ci sie. Sama przed pierwszym transferem mialam mega stres. Ale spróbuj na spokojnie. Zjedz sobie cos dobrego na poprawe humoruMi kazali mieć średnio wypełniony, tak jak do inseminacji. Stresuje się bardziej niż myślałam. Cała akcja dopiero o 13:15 więc jeszcze trochę czasu przede mną
reklama
@Pati32 @Madzia2017 powodzenia dla was
Podziel się: