reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj mam świeży transfer.
Czy oprócz średnio wypełnionego pęcherza powinnam coś jeszcze zrobić?
Jakieś rady?
Miałam mieć pełny a miałam pusty.
Byłam zrobić wyniki godzinę przed transferem i poszłam do WC. Wzięłam wodę, żeby wypić ale dr stwierdził, że jak już jestem to od razu mi zrobi.
No właśnie dziewczyny, jak to jest przed tym transferem. Ja mam jutro w południe i czy rano też powinnam wziąć tą tabletkę dopochwową Cyclogest? Niestety o to zapomniałam dopytać lekarza.
Ja brałam wszystko normalnie

Dzisiaj mam świeży transfer.
Czy oprócz średnio wypełnionego pęcherza powinnam coś jeszcze zrobić?
Jakieś rady?
Nie używaj perfum bo podobno zarodki nie lubią ;) przyjmij wszystkie leki. I nie stresuj sie.
Powodzenia!
Edit: i lezac na fotelu rozluznij sie. Pomysl o czyms milym. Odnosnie pecherza to u mnie lekarz chciał pusty.

Nie używaj perfum bo podobno zarodki nie lubią ;) przyjmij wszystkie leki. I nie stresuj sie.
Powodzenia!
Edit: i lezac na fotelu rozluznij sie. Pomysl o czyms milym. Odnosnie pecherza to u mnie lekarz chciał pusty.
Mi kazali mieć średnio wypełniony, tak jak do inseminacji. Stresuje się bardziej niż myślałam. Cała akcja dopiero o 13:15 więc jeszcze trochę czasu przede mną 😬

Mi kazali mieć średnio wypełniony, tak jak do inseminacji. Stresuje się bardziej niż myślałam. Cała akcja dopiero o 13:15 więc jeszcze trochę czasu przede mną 😬
Nie dziwie Ci sie. Sama przed pierwszym transferem mialam mega stres. Ale spróbuj na spokojnie. Zjedz sobie cos dobrego na poprawe humoru :)

reklama
Do góry