reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Serduszkowelove
Jak już pisałam wyżej ja mogę mieć transfer dwóch (i skorzystamy z tej możliwości mimo ryzyka) a mam 26 lat a to przez aktywną endometrioze. I możemy próbować zapłodnić wszystkie komórki pobrane a nie tylko 6.

Chcemy dwa przez to, że z każdym rokiem mam coraz mniejsze szanse na ciążę nawet przy in vitro. A o naturalnej nawet nikt mi nadzieji nie robi 😑

reklama
Hej dziewczyny.
Jestem po transferze.
Mieliśmy 6 zarodków, 1 dzisiaj podany, 1 zamrożony o pozostałych poinformuje jutro embriolog. Miałyście tak, że o część zarodków podali lub zamrozili a resztę Nadal obserwowali? Jest szansa że z tych pozostałych coś będzie
?
hej i jak samopoczucie po transferze ?

Hej dziewczyny.
Jestem po transferze.
Mieliśmy 6 zarodków, 1 dzisiaj podany, 1 zamrożony o pozostałych poinformuje jutro embriolog. Miałyście tak, że o część zarodków podali lub zamrozili a resztę Nadal obserwowali? Jest szansa że z tych pozostałych coś będzie
?
Bywa różnie. U mnie na obserwacji wszystkie zarodki padły.

Hej dziewczyny.
Jestem po transferze.
?
Ja miałam wszystkie mrozone, ale na 5 dobę było ich 7 i myslalam, że to już koniec, a w 6 dobie jeszcze zamrozili 4 kolejne :) czyli z 12 komórek dojrzałych miałam 11 blastocyst

Ja miałam wszystkie mrozone, ale na 5 dobę było ich 7 i myslalam, że to już koniec, a w 6 dobie jeszcze zamrozili 4 kolejne :) czyli z 12 komórek dojrzałych miałam 11 blastocyst
W Polsce? Nam powiedzieli, że zapladniają 6 komórek. Miałam 1 więc 5 zamrozili. Z tych 6 jeden zarodek podali, 1 zamrozili a 4 pozostałe obserwują...

reklama
Do góry