reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martka tu link do innego kalkulatora, wpisujesz wynik pierwszej i drugiej bety i ilość dni między nimi, na stronie zejdź trochę niżej to zobaczysz kalkulator, a jak liczyć w tym innym niestety nie wiem

HCG - Human Chorionic Gonadotrophin Level Doubling Time Calculator - Preconception

Madzialenak jeszcze raz gratuluje!

Lawendowy Sen Tobie też gratuluje podjęcia słusznej decyzji i odwagi, a że tamta obrażona - powinna tylko być zła na swoją własną głupotę

Sylwia Tobie też gratuluje :tak: Twoje endo rośnie, bo wie - zrozumiało jakie jest ważne! Bardzo się cieszę z takich zuper wiadomości jakie otrzymałaś na wizycie :-)

Sylwia ja też się cieszę że wszystko zmierza w dobrym kierunku, pewnie zaraz po Tobie będę mieć transfer. Fajnie, damy radę :) i uda się. Asia, czuje w kościach że u Ciebie tez będzie tak jak marzysz :tak:Ikasia, passa na forum trwa!! mam nadzieję ze i my do niej dołączymy! :) a swoją drogą, to jestem pełna podziwu lawendowy sen za Twoją odwagę, ja nie wiem czy bym coś takiego zrobiła, znając podejście mojej szefowej, i jej wrednowatość. Też mamy w pracy taką dupowłaze, kabelka, i pewnie bym pożałowała gdybym coś złego na smarkule szepnęła. Gratuluje odwagi! Pozdrawiam Was wszystkie! :)

Madzialenak suuuper wieści :-)
a ja chyba doła zaczęłam łapać (dagnes dzięki za wiarę) , czuję się do dupy...nic mnie nie boli, wkurza mnie syfiasta podłoga niemyta od dnia poprzedzającego transfer, chętnie bym umyła, ale wiem,że jak się nie uda to podłoga będzie winna wszystkiemu...brzuch mi wzdęło , jak głodującym...przydaje się jedynie jako podpórka do laptopa :-( ryczeć mi się chce ...jeszcze matka mi hasłem rzuciła " tyjesz w oczach....a dziecka jak nie było tak nie ma "....podziwiam Wszystkie , którym starcza sił na kolejne bitwy ...mi brakuje jej już teraz:-(

Asia staraj się nie trzymać laptopa na brzuchu ... i nie poddawaj się, nikt nie mówił,że będzie łatwo, ale my przeciesz wszystko zniesiemy - prawda? będzie dobrze :tak:

Madzialenak świetnie że u Sebastianka wszystko w najlepszym porządku.
dagnes - to będziemy we dwie ( a może nawet większą grupą) czekać na wynik transferu.:tak:

Asia - hmmm, mamusie czasem tak mają, że powiedzą coś w nieodpowiednim momencie...taka ich uroda. Ale my wiemy swoje, trzeba patrzeć na siebie, a nie na to co mówią inni. Siły wrócą, po pozytywnej becie :) Czyli niedługo :-D

Asia uwierz w swoje maluszki, bo kto jak nie Ty. One na pewno mają się dobrze w Twoim brzusiu. A gadaniem matki w ogóle się nie przejmuj, nie ważna jest figura w momencie kiedy chcemy mieć dzieciaczka, przecież i tak zaraz się zaokrąglisz przez ciążę :tak: i tego Tobie życzę :-)

Lawendowy Sen podziwiam za odwagę, dobrze zrobiłaś :tak:a ta głupia koleżanka niech się obraża, co Ci po niej :-)

Asiu wierz w swoje maluszki i nie przejmuj się gadaniem, ja też już się trochę zaokrągliłam, bo głównie leżę na kanapie i coś podjadam, a normalnie jestem dość aktywna więc teraz szybko nabieram:-) ale spoko, jak się już dwa bąbelki urodzą to szybko to zrzucę.

Słodkich snów Kochane:)

reklama
Fusun, a co u Ciebie???
Jak się miewasz???????

1306656570_by_DarkFlower_500.jpg

Do góry