reklama
Martka tu link do innego kalkulatora, wpisujesz wynik pierwszej i drugiej bety i ilość dni między nimi, na stronie zejdź trochę niżej to zobaczysz kalkulator, a jak liczyć w tym innym niestety nie wiem
HCG - Human Chorionic Gonadotrophin Level Doubling Time Calculator - Preconception
Madzialenak jeszcze raz gratuluje!
Lawendowy Sen Tobie też gratuluje podjęcia słusznej decyzji i odwagi, a że tamta obrażona - powinna tylko być zła na swoją własną głupotę
Sylwia Tobie też gratuluje Twoje endo rośnie, bo wie - zrozumiało jakie jest ważne! Bardzo się cieszę z takich zuper wiadomości jakie otrzymałaś na wizycie :-)
HCG - Human Chorionic Gonadotrophin Level Doubling Time Calculator - Preconception
Madzialenak jeszcze raz gratuluje!
Lawendowy Sen Tobie też gratuluje podjęcia słusznej decyzji i odwagi, a że tamta obrażona - powinna tylko być zła na swoją własną głupotę
Sylwia Tobie też gratuluje Twoje endo rośnie, bo wie - zrozumiało jakie jest ważne! Bardzo się cieszę z takich zuper wiadomości jakie otrzymałaś na wizycie :-)
dagnes78
Fanka BB :)
Sylwia ja też się cieszę że wszystko zmierza w dobrym kierunku, pewnie zaraz po Tobie będę mieć transfer. Fajnie, damy radę i uda się. Asia, czuje w kościach że u Ciebie tez będzie tak jak marzysz Ikasia, passa na forum trwa!! mam nadzieję ze i my do niej dołączymy! a swoją drogą, to jestem pełna podziwu lawendowy sen za Twoją odwagę, ja nie wiem czy bym coś takiego zrobiła, znając podejście mojej szefowej, i jej wrednowatość. Też mamy w pracy taką dupowłaze, kabelka, i pewnie bym pożałowała gdybym coś złego na smarkule szepnęła. Gratuluje odwagi! Pozdrawiam Was wszystkie!
Madzialenak suuuper wieści :-)
a ja chyba doła zaczęłam łapać (dagnes dzięki za wiarę) , czuję się do dupy...nic mnie nie boli, wkurza mnie syfiasta podłoga niemyta od dnia poprzedzającego transfer, chętnie bym umyła, ale wiem,że jak się nie uda to podłoga będzie winna wszystkiemu...brzuch mi wzdęło , jak głodującym...przydaje się jedynie jako podpórka do laptopa :-( ryczeć mi się chce ...jeszcze matka mi hasłem rzuciła " tyjesz w oczach....a dziecka jak nie było tak nie ma "....podziwiam Wszystkie , którym starcza sił na kolejne bitwy ...mi brakuje jej już teraz:-(
a ja chyba doła zaczęłam łapać (dagnes dzięki za wiarę) , czuję się do dupy...nic mnie nie boli, wkurza mnie syfiasta podłoga niemyta od dnia poprzedzającego transfer, chętnie bym umyła, ale wiem,że jak się nie uda to podłoga będzie winna wszystkiemu...brzuch mi wzdęło , jak głodującym...przydaje się jedynie jako podpórka do laptopa :-( ryczeć mi się chce ...jeszcze matka mi hasłem rzuciła " tyjesz w oczach....a dziecka jak nie było tak nie ma "....podziwiam Wszystkie , którym starcza sił na kolejne bitwy ...mi brakuje jej już teraz:-(
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Madzialenak świetnie że u Sebastianka wszystko w najlepszym porządku.
dagnes - to będziemy we dwie ( a może nawet większą grupą) czekać na wynik transferu.
Asia - hmmm, mamusie czasem tak mają, że powiedzą coś w nieodpowiednim momencie...taka ich uroda. Ale my wiemy swoje, trzeba patrzeć na siebie, a nie na to co mówią inni. Siły wrócą, po pozytywnej becie Czyli niedługo
dagnes - to będziemy we dwie ( a może nawet większą grupą) czekać na wynik transferu.
Asia - hmmm, mamusie czasem tak mają, że powiedzą coś w nieodpowiednim momencie...taka ich uroda. Ale my wiemy swoje, trzeba patrzeć na siebie, a nie na to co mówią inni. Siły wrócą, po pozytywnej becie Czyli niedługo
madzialenak
mama na pełen etat
Asia uwierz w swoje maluszki, bo kto jak nie Ty. One na pewno mają się dobrze w Twoim brzusiu. A gadaniem matki w ogóle się nie przejmuj, nie ważna jest figura w momencie kiedy chcemy mieć dzieciaczka, przecież i tak zaraz się zaokrąglisz przez ciążę i tego Tobie życzę :-)
Lawendowy Sen podziwiam za odwagę, dobrze zrobiłaś a ta głupia koleżanka niech się obraża, co Ci po niej :-)
Lawendowy Sen podziwiam za odwagę, dobrze zrobiłaś a ta głupia koleżanka niech się obraża, co Ci po niej :-)
lawendowy_sen
Lili, wielkie gratulacje :-) Coś mi tu bliźniakami pachnie:-)
Sylwia, gratuluję ładnego endo.
Pani Sebastiankowej, również gratuluję dużego i zdrowego synusia :-)
Sylwia, gratuluję ładnego endo.
Pani Sebastiankowej, również gratuluję dużego i zdrowego synusia :-)
asiex
Asiu wierz w swoje maluszki i nie przejmuj się gadaniem, ja też już się trochę zaokrągliłam, bo głównie leżę na kanapie i coś podjadam, a normalnie jestem dość aktywna więc teraz szybko nabieram:-) ale spoko, jak się już dwa bąbelki urodzą to szybko to zrzucę.
Słodkich snów Kochane
Słodkich snów Kochane
reklama
lawendowy_sen
Fusun, a co u Ciebie???
Jak się miewasz???????
Jak się miewasz???????
Podziel się: