reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A ja mam od 3 dni kłucia kilka razy dziennie w dole brzucha po środku, zakłuje i puszcza, takie szybkie. Dzwoniłam dzisiaj do gina, powiedział że w jajnikach kłucia to normalne ale po środku to nie powinno być. I kazał brać nospę i magnez z B6.
Miałyście tak?

reklama
Martka, rozumiem Cie bo ma to samo spać nie mogę bo się stresuje, lekarz kazał pic meliske, tak tez robię zaparzam 2 na noc to jakoś zasnę. Ale staje o bladym świcie, jak nie ja. stresuje się wszystkim, że piesi maleją, ze nie mogą cały czas tylko czasami. Wszystkim...Ale co się dziwić, tyle czekałyśmy to teraz boimy się...

malinuś czuję się jak przed betą.zresztą,jutro zrobię,może się trochę uspokoję, jak będzie dobra.Apetytu też nie mam, coś mi tam bulga w brzuchu, ale nawet nie umiem zlokalizować czy w jajnikach czy nie, raczej tak ogólnie w podbrzuszu, czasem tak lekko czuję jak na @.Teraz sobie walkę tą meliskę.

Czesc Dziewczynki,

Lawendowy
, sluszna decyzja. Przesylam duzo energii

Masia, trzymam kciuki za pechole

Lili, GRATULUJE!!!!!! Jestes kolejnym dowodem na to ,ze crio sie udaje :-)

Sylwia, piekne endo :-) Organizm juz zaskoczyl i wie jak ma funkcjonowac aby babelek lub babelki mogly sie zagniezdzic na 9 miesiecy.

Milego popoludnia Kobitki!!!!

dziekuje dziewczyny ale musze powiedziec ze jakos jeszcze nie moge w to uwierzyc:-):-)Malinuś powiem Ci ze moja pani embriolog tez zasugerowala ze moga byc dwa:-) ja bym sie bardzo cieszyla:-) kolejna beta w srode brrr

Dziękuję Wam za pozytywna energię wysłana w moim kierunku.
Otóż powiadomiłam panią dyr o sytuacji z piątku, wychowawczyni tego chłopca dodała jeszcze od siebie i dziewucha dostała na razie ustną naganę. Ale za to jest na mnie śmiertelnie obrażona. No i dobrze, ale ja nie pozwolę żeby dzieciom działa się krzywda.

reklama
lawendowy bardzo słusznie! Nieistotne czy to protegowana, czy nie, a dyr musi zareagować.A że obrażona, ciesz się, nie musisz z nią gadać przynajmniej ;-) U mnie w pracy jest wredna szefowa, wszyscy narzekają, ale jak przyjdzie się odezwać to zostaję ja z koleżanką przeciw reszcie.Dlatego nic w tym kraju nie może być normalne...

Do góry