reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, odebrałam wynik AMH 1.52 mam 27 lat , czy to nisko :((( 15 dzień cyklu , w styczniu AMH mialam koło 4 czy to możliwe że tak spadło czy to AMH się waha ?????? Bo słyszałam, że potrafi urosnac, zmaleć Jestem przerażona
Mozliwe
mi w ciągu dokładnie 9 miesięcy z 2,65 spadło do 0,73
Kazdy organizm jest inny
I jest to znak ze podjęliście dobra decyzje z partnerem

reklama
T
Mozliwe
mi w ciągu dokładnie 9 miesięcy z 2,65 spadło do 0,73
Kazdy organizm jest inny
I jest to znak ze podjęliście dobra decyzje z partnerem
też tak myślę, może to ostatnia szansa na dzieciątko i nie ma co dłużej czekać z decyzją, bo w wieku 30 lat okaże się że nie mam jakichkolwiek szans, tak musiało być...

Dziewczyny, odebrałam wynik AMH 1.52 mam 27 lat , czy to nisko :((( 15 dzień cyklu , w styczniu AMH mialam koło 4 czy to możliwe że tak spadło czy to AMH się waha ?????? Bo słyszałam, że potrafi urosnac, zmaleć Jestem przerażona
Mi też spadło w ciągu roku ale już nie pamiętam wartości. Chyba miałam około 4 a teraz mam około 2. Miałam 6 inseminacji z czego 1 udana ale niestety serduszko przestało bić. Możliwe że przez to wszystko tak mi spadło...

Mi też spadło w ciągu roku ale już nie pamiętam wartości. Chyba miałam około 4 a teraz mam około 2. Miałam 6 inseminacji z czego 1 udana ale niestety serduszko przestało bić. Możliwe że przez to wszystko tak mi spadło...
Ja miałam 3 nieudane, raz stymulacja z czego 2 pęcherzyki powyżej 20 mm, 2 mniejsze, byłam stymulowana najznisza dawką lamette ? Pani Doktor wycofała się z stymulacji, na każdej wizycie od różnych lekarzy słyszałam że bardzo ładne jajniki pęcherzyki, w styczniu amh ładne a teraz ja nie wiem co się stało, jak dobrze ze ktoś nade mną czuwał i nie pozwolił mi się poddać i odpuścić na rok tak jak to chciał np mój mąż na spokojnie mówił... mogłoby być już za późno, jeśli mogę zapytać ile masz lat ?

Ja miałam 3 nieudane, raz stymulacja z czego 2 pęcherzyki powyżej 20 mm, 2 mniejsze, byłam stymulowana najznisza dawką lamette ? Pani Doktor wycofała się z stymulacji, na każdej wizycie od różnych lekarzy słyszałam że bardzo ładne jajniki pęcherzyki, w styczniu amh ładne a teraz ja nie wiem co się stało, jak dobrze ze ktoś nade mną czuwał i nie pozwolił mi się poddać i odpuścić na rok tak jak to chciał np mój mąż na spokojnie mówił... mogłoby być już za późno, jeśli mogę zapytać ile masz lat ?
Ja mam 32 lata, we wrześniu 33.

reklama
Do góry