reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, odebrałam wynik AMH 1.52 mam 27 lat , czy to nisko :((( 15 dzień cyklu , w styczniu AMH mialam koło 4 czy to możliwe że tak spadło czy to AMH się waha ?????? Bo słyszałam, że potrafi urosnac, zmaleć Jestem przerażona
Mozliwe
mi w ciągu dokładnie 9 miesięcy z 2,65 spadło do 0,73
Kazdy organizm jest inny
I jest to znak ze podjęliście dobra decyzje z partnerem

reklama
T
Mozliwe
mi w ciągu dokładnie 9 miesięcy z 2,65 spadło do 0,73
Kazdy organizm jest inny
I jest to znak ze podjęliście dobra decyzje z partnerem
też tak myślę, może to ostatnia szansa na dzieciątko i nie ma co dłużej czekać z decyzją, bo w wieku 30 lat okaże się że nie mam jakichkolwiek szans, tak musiało być...

Dziewczyny, odebrałam wynik AMH 1.52 mam 27 lat , czy to nisko :((( 15 dzień cyklu , w styczniu AMH mialam koło 4 czy to możliwe że tak spadło czy to AMH się waha ?????? Bo słyszałam, że potrafi urosnac, zmaleć Jestem przerażona
Mi też spadło w ciągu roku ale już nie pamiętam wartości. Chyba miałam około 4 a teraz mam około 2. Miałam 6 inseminacji z czego 1 udana ale niestety serduszko przestało bić. Możliwe że przez to wszystko tak mi spadło...

Mi też spadło w ciągu roku ale już nie pamiętam wartości. Chyba miałam około 4 a teraz mam około 2. Miałam 6 inseminacji z czego 1 udana ale niestety serduszko przestało bić. Możliwe że przez to wszystko tak mi spadło...
Ja miałam 3 nieudane, raz stymulacja z czego 2 pęcherzyki powyżej 20 mm, 2 mniejsze, byłam stymulowana najznisza dawką lamette ? Pani Doktor wycofała się z stymulacji, na każdej wizycie od różnych lekarzy słyszałam że bardzo ładne jajniki pęcherzyki, w styczniu amh ładne a teraz ja nie wiem co się stało, jak dobrze ze ktoś nade mną czuwał i nie pozwolił mi się poddać i odpuścić na rok tak jak to chciał np mój mąż na spokojnie mówił... mogłoby być już za późno, jeśli mogę zapytać ile masz lat ?

Ja miałam 3 nieudane, raz stymulacja z czego 2 pęcherzyki powyżej 20 mm, 2 mniejsze, byłam stymulowana najznisza dawką lamette ? Pani Doktor wycofała się z stymulacji, na każdej wizycie od różnych lekarzy słyszałam że bardzo ładne jajniki pęcherzyki, w styczniu amh ładne a teraz ja nie wiem co się stało, jak dobrze ze ktoś nade mną czuwał i nie pozwolił mi się poddać i odpuścić na rok tak jak to chciał np mój mąż na spokojnie mówił... mogłoby być już za późno, jeśli mogę zapytać ile masz lat ?
Ja mam 32 lata, we wrześniu 33.

reklama
Do góry