reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny u mnie chyba to już koniec.... 😞 17dpt zaczęłam plamić...ostatnia beta z 14dpt 1386. Wizyte mam dopiero w piątek w klinice i przez majówkę nie da się nic qczesniej, z resztą co ten lekarz mi pomoże, jak biore juz wszystko, co tylko można... jestem załamana, ja nie vede mama :( nie chce juz chyba nawet probowac, to moja 3 ciaza, nie mam siły... robilam masę badań, biore ogrom leków i na nic to wszystko... tydzień radości a później wielka rozpacz.. pierwsze delikatne plamienie mialam w sobote, w niedziele nic, a dziś znowu i to wiecej i mocniej czerwone. Jestem załamana 😞😓
Jeszcze nic nie przesadzone, jest bardzo dużo przypadków ze mimo krwawień i plamien ciaza się utrzymuje. Ja miałam krwotok ze skrzepami w 21dpt już się żegnałam z ciaza a na usg nadal ciaza. Teraz ten maluszek ma 1,5 roku i broi strasznie. Trzeba wierzyć w maleństwo a nie poddawać się.

Dziewczyny u mnie chyba to już koniec.... 😞 17dpt zaczęłam plamić...ostatnia beta z 14dpt 1386. Wizyte mam dopiero w piątek w klinice i przez majówkę nie da się nic qczesniej, z resztą co ten lekarz mi pomoże, jak biore juz wszystko, co tylko można... jestem załamana, ja nie vede mama :( nie chce juz chyba nawet probowac, to moja 3 ciaza, nie mam siły... robilam masę badań, biore ogrom leków i na nic to wszystko... tydzień radości a później wielka rozpacz.. pierwsze delikatne plamienie mialam w sobote, w niedziele nic, a dziś znowu i to wiecej i mocniej czerwone. Jestem załamana 😞😓
A może masz jakiś krwiak, który sam się ewakuuje na zewnątrz? Jak krwawiłam w 6tc to też myślałam, że po wszystkim. Na IP lekarz powiedział, że dziecko żyje i mam odpoczywać, bo to się zdarza. Nastepnego dnia w klinice na usg wyszedł krwiak i dr stwierdziła że stad krwawienie.. Długo potem na palcu wyciągałam jakieś ciemne skrzepy i cholernie się bałam. Dziś jestem w 18 tc. Nie myśl negatywnie, może to nic złego się nie dzieje. Trzymam kciuki!✊✊

Ja w 6tc krwawiłam żywą krwią pół dnia a poten jeszcze skrzepy. Okazało się, że krwiak od acardu. Odstawiłam, oczyściłam się i obecnie 21tc.
Trzymam kciuki

Dziewczyny a pytanie ile mniej wiecej czasu po punkcji miesiączka? Bo będę najpierw na antykoncepcji , potem stymulacja I punkcja, transfer będzie na mrozaczkach ? Dziękuję za odpowiedzi

reklama
Do góry