reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki Dziewczyny za wsparcie, jesteście wszystkie niezastąpione ❤ jednak wszystkie piszecie o krwawieniu, które często jest spowodowane krwiakiem, a u mnie to nie jest krwawienie.. plamienia jedynie :/ nie wiem czy to lepiej, czy gorzej.. wczoraj troche bolal mnie brzuch, dzis nie.. do piątku będę leżeć plackiem i zobaczymy, dam oczywiście znać. Chyba, że coś się będzie złego działo, to pojadę na IP
Ja miałam plamienia tak jak ty i po 3 tyg powtórka i wszystko ok lekarz mi powiedział ze plamienia i krwawienia sa bardzo częste u kobiet i zeby sie tym nie stresować niepotrzebnie

reklama
Dziewczyny mam pytanko ... Pierwszy raz się z tym spotykam więc muszę zapytać ... 23 marca miałam ostatnia punkcje , okres miałam 11 dni później , normalnie mam cykle 28 dniowe, w cyklu z punkcja wiadomo przyszedł chwilę wcześniej ( 2 dni wcześniej ) ... A teraz spóźnia mi się już 4 dzień 😱🙈 i co najgorsze nie mam żadnych objawów że zaraz przyjdzie ... No czasami chwilę poboli mnie brzuch ale nic więcej ... pierwszy raz tak mam , nie liczę na naturalsa bo to przecież niemożliwe , musiał by naprawdę stać się wielki cud .... ( Chodź w głowie krążą różne myśli 🙈) jeśli już mi się spóźniał przez tabletki albo na cyklu stymulowanym ... Ale teraz nic nie biorę , za tydzień jadę na pierwsze szczepienie więc kompletnie nic nie biorę ... Nawet przeziębiona nie jestem ani nie byłam , żadnych stresów no nic kompletnie ... 🙈 Eh... Czy któraś z was też tak miała cykl po punkcji ???

Ja miałam plamienia tak jak ty i po 3 tyg powtórka i wszystko ok lekarz mi powiedział ze plamienia i krwawienia sa bardzo częste u kobiet i zeby sie tym nie stresować niepotrzebnie
dokładnie ja też w szpitalu byłam tydzień w 9 tygodniu ciąży plamienia były również w 17 tygodniu. Dziś dzięki Bogu już 38 tydzień i mała nie chce wyjść mimo rozwarcia 😉pamiętaj że nasze ciążę są podwójnie zagrożone a każda z nas pewnie albo większość miała jakiej epizody z plamieniem albo krwawieniem

Dzis leze i plamien brak, ale leze plackiem od rana.. możliwe, że ta krew zbiera się gdzieś w środku i nie wypływa tylko dlatego, że leze?

Hej dziewczyny od 2 miesięcy poprawiam jakość komórek biorę ubichinol firmy swanson inofem 2 razy dziennie chela fer i witaminę C do tego omega 3 magnez witaminę d3 i metylofolian . Teraz mam zmienić inofem na miovela bo mam pcos i lekarka mówiła że lepiej będzie działać zastanawiam się czy brać coś jeszcze i czy zmienić ten ubichinol na ubichinon w zastrzykach i do tego dołożyć też selen w zastrzykach robiłam też krzywa cukrowa i insulinowa i tam jest okej. Chodź na czczo jak.mi pobierali glukometem to wyszło że mam glukoza 6.9 ale w krwi było okej. Sprawdźcie mi coś proszę

dokładnie ja też w szpitalu byłam tydzień w 9 tygodniu ciąży plamienia były również w 17 tygodniu. Dziś dzięki Bogu już 38 tydzień i mała nie chce wyjść mimo rozwarcia 😉pamiętaj że nasze ciążę są podwójnie zagrożone a każda z nas pewnie albo większość miała jakiej epizody z plamieniem albo krwawieniem
Jesteś w szpitalu?

reklama
Cześć.
W czw 28.04 miałam transfer 5 dniowej blastocysty. Wczoraj o 6 zauwazyłam na papierze jasno rozówy sluz, popoludniu brazowy. Wieczorem i dziś przy aplikacji dopochowowej luteiny rownież widzę na papierze żolto-brazowa wydzieline, brązowe resztki tabletki. Moje pytanie - czy u ktorejs z Was to się zdarzylo? Jak to się skonczylo? Okres, ciaza?
Wczesniejsze dwa nieudane transfery przebiegly tak samo, beta nie drgnela. Teraz jestem obstawiona hormonami i lekami immuno....

Do góry