Powodzenia życzę Mnie moje cykle ostatnio zaskakują, bo myślałam, że okres dostane około 5 maja a tu już dziś zaczęłam plamić. Też bierzesz estrofem?Ja też przygotowuje się do transferu, który będę miała najprawdopodobniej 9 maja!
reklama
Nie ma prostej odpowiedzi. Ja raz poroniłam i potem miałam dwa razy cb. Długo nie wierzyłam, że teraz się uda. Nadal muszę sama siebie przekonywać, że będzie dobrze. Dopiero nieśmiało od wczoraj (po prenatalnych) zaczęliśmy rozmawiać z mężem o planach na przyszłość. Smiejemy się jak nazwiemy dzieci, zastanawiamy się jak urzadzimy im pokój, gdzie będziemy chodzić na spacery i kto będzie wstawał po nocach a to już 12 tydzień. Pewnie inni te rozmowy przeprowadzili już dawno temu. My nieśmiało zaczynamy się cieszyć, bardzo nieśmiało.Dziewczyny a ja mam pytanie jak radzić sobie ze stresem po poprzednich poronieniach? Bo ja sobie nie radzę
Zupełnie nie czuje potrzeby mówienia znajomym, że jestem w ciąży, bo z tyłu głowy mam myśl, że jak się nie uda to potem będę musiała im o tym też powiedzieć.
Nie wiem jak sobie poradzić, chyba powoli i do przodu
To nie jest mały progesteron. Już brak mi sił na ta psychozę progesteronowa. Skąd to się w ogóle wzięło? To chore przekonanie, że progesteron ma być jakiś kosmiczny.Przyszedł wynik proga mały 19.72. czekam pewnie dostanę coś więcej. Czułam że ten transfer też bd zmarnowany.
Mój z 3 dpt to 14. Obecnie 12 tc
Ja też dziś jestem 3 dt. Położna mi mówiła że 25 jest najlepszy bo to ułatwia w zagnieżdżeniu się zarodka. Dlatego już jesteśmy przestraszeniTo nie jest mały progesteron. Już brak mi sił na ta psychozę progesteronowa. Skąd to się w ogóle wzięło? To chore przekonanie, że progesteron ma być jakiś kosmiczny.
Chilluj, będzie dobrze. A położna to nie lekarz.Ja też dziś jestem 3 dt. Położna mi mówiła że 25 jest najlepszy bo to ułatwia w zagnieżdżeniu się zarodka. Dlatego już jesteśmy przestraszeni
Nelka85
Fanka BB :)
Przy dużo wyższym nie byłam w ciąży a przy 13 udany transfer - zwiększono mi dawkę progesteronuPrzyszedł wynik proga mały 19.72. czekam pewnie dostanę coś więcej. Czułam że ten transfer też bd zmarnowany.
Ja z 13 a obecnie 21tcTo nie jest mały progesteron. Już brak mi sił na ta psychozę progesteronowa. Skąd to się w ogóle wzięło? To chore przekonanie, że progesteron ma być jakiś kosmiczny.
Przy braniu progesteronu tyle nie miałam.Ja też dziś jestem 3 dt. Położna mi mówiła że 25 jest najlepszy bo to ułatwia w zagnieżdżeniu się zarodka. Dlatego już jesteśmy przestraszeni
angeliskax
Moderator
Przepraszam ze sie wtrace, ale polozna nie powinna takich glupot rozgadywać. Twój progesteron jest jak najbardziej w porządku. Niektóre maja niższe i utrzymują ciąże. Na Twoim miejscu bym szukala innej poloznej do ciazy, bo takie sianie paniki to tez nie fajne jest.Przyszedł wynik proga mały 19.72. czekam pewnie dostanę coś więcej. Czułam że ten transfer też bd zmarnowany.
miętowa25
Fanka BB :)
moj 2dpt - 9.19 był. Dostalam dodatkowo prolutex i luteine zamienili na lutinus. Dziś 17+5.To nie jest mały progesteron. Już brak mi sił na ta psychozę progesteronowa. Skąd to się w ogóle wzięło? To chore przekonanie, że progesteron ma być jakiś kosmiczny.
19.72 to dobry prog. Spokojnie. Tym bardziej że w krwi jest mniej niż w macicy
reklama
Podziel się: