Oj tak coś tu nie zagrali. Tyle pęcherzyków ale jakieś puste lub niedojrzałe. Trzeba zmienić protokół stymulacji.Tak, miałam ogólnie 24 pęcherzyki, plus to , że nie dostałam żadnego ovitrelle, kurcze to w sumie troche slabo się stymuluje chyba
reklama
Super ja nadal czekam na telefonHej dziewczyny Dzwonili z kliniki z 6 zapłodnionych komórek zamrozili 2 blastocysty. W piątek mam wizytę to może dowiem się czegoś więcej
Ja miałam po 1szej stymulacji na obniżenie EstradioluAromek (letrozol) na hiperstymulacje ktos się spotkał z takim czymś?
O to dobrze wiedzieć bo byłam w lekkim szoku wcześniej brałam Aromek ale na stymulacje owulacji przed iui. DziękiJa miałam po 1szej stymulacji na obniżenie Estradiolu
Candygirl600
Fanka BB :)
Ja po punkcji ogólnie odniosłam takie wrażenie jakby lekarz nie chciał ze mną rozmawiać, do dziś nie rozumiem czemu kazał mi zastanowić się nad kd po jednej próbie i nie zaoferował nic a nic, oprócz gdybym mogl kiedys pomoc to dzwon. Po punkcji nie miałam też usg więc nie widziałam sama ile czego zostało na tych jajnikach...pani z nowej kliniki też radziła mi iść ponownie krótkim bo jest za duże ryzyko hiperki, i tak zle i tak nie dobrzeOj tak coś tu nie zagrali. Tyle pęcherzyków ale jakieś puste lub niedojrzałe. Trzeba zmienić protokół stymulacji.
Elessi
Zależy jakie badania niektóre pół roku inne 3 miesiace ale Badania genetyczne sa wazne cały czas robisz je tylko raz wiec o tyle dobrze ze tych najdroższych nie trzeba powtarzaćWłaśnie przechodzę z grupy inseminacja do grupy in vitro ;D Poczytałam sobie trochę Waszych wiadomości. Sedruszkowelove, właśnie miałam Ci pisać o tej grupie, ale widzę, że mnie uprzedziłaś ;D Ja właśnie jestem po wizycie z panią dr w Szczecinie. Pierwsze badania kariotyp za nami. Wiecie może jak długo ważne są te badania?
Elessi
Ja poszłam z kotem do weterynarza i rozpłakałam sie patrząc na te wszystkie biedne zwierzęta Mam kota 10 lat i niegdy nie płakałam u weterynarza ludzie na mnie patrzyli w szoku a ja do nich przepraszam chyba jestem w ciazy pewnie pomyśleli ze płacze bo tej ciazy nie chce a ja wychodząc szybko po test i wyszedł pozytywny . Juz jak tylko poleciały mi łzy to wiedziałam ze to hormony i ze to musi byc ciążaJa 9dpt poryczałam się, że się nie udało i nie mogłam się uspokoić (nie mam tak przed miesiączką). Stwierdziliśmy, że coś jest nie tak i poleciałam do apteki po test (mam 2 minuty do najbliższej) wyszedł pozytywny więc od razu leciałam na betę. Obecnie 20tc
I ja też
Elessi
Za którym?Bocian
Ja poszłam za konkretnym lekarzem
reklama
Okazało się, że probówka była uszkodzona i utworzył się skrzep. A widziałam takie nazwiska na wizytówkach w klinice ;Dja do dr. Sienkiewicza ale jeśli jest na urlopie czy ma wolne to bywam też u dr Marty Węgrzyn Dąbrowskiej anioł normalnie ale tam są tacy specjaliści że napewno pomogą i zrobią wszystko żebyś utulila swoje dzieciątko trzymam kciuki za kartiotypy może krew źle pobrana czy coś bo jak by na mój rozum wynik był zły to najpierw by go omówili a nie kierowali na jescze jeden
No jestem dobrej myśli. Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie ;*
Podziel się: