reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie przechodzę z grupy inseminacja do grupy in vitro ;D Poczytałam sobie trochę Waszych wiadomości. Sedruszkowelove, właśnie miałam Ci pisać o tej grupie, ale widzę, że mnie uprzedziłaś ;D Ja właśnie jestem po wizycie z panią dr w Szczecinie. Pierwsze badania kariotyp za nami. Wiecie może jak długo ważne są te badania?
kariotyp masz ważny na całe życie bo z tego co pamiętam to on nie zmienia się

reklama
Dziewczyny, dobre wieści z rynekzdrowia.pl Obniżka cen menopur i rekovelle. Ok.50zl na opak, zawsze to coś przy takich kosztach jakie ponosimy.

Załączniki

• 41918c2f-a7ef-4a03-85f3-3d414f8a0c81.jpg
    41918c2f-a7ef-4a03-85f3-3d414f8a0c81.jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 48
  • e135f0bc-14cb-41b3-8f56-dc0ca796adfa.jpg
    e135f0bc-14cb-41b3-8f56-dc0ca796adfa.jpg
    63,7 KB · Wyświetleń: 55
Właśnie przechodzę z grupy inseminacja do grupy in vitro ;D Poczytałam sobie trochę Waszych wiadomości. Sedruszkowelove, właśnie miałam Ci pisać o tej grupie, ale widzę, że mnie uprzedziłaś ;D Ja właśnie jestem po wizycie z panią dr w Szczecinie. Pierwsze badania kariotyp za nami. Wiecie może jak długo ważne są te badania?
Pewnie też niedługo zmienięgrupę na dobre...
Kariotyp to badanie genetyczne, więc wynik nie powinien się zmieniać w czasie 😉.

Hej Dziewczyny :) podczytuje Was ciągle, choć bardzo malo się udzielam. Jestem po swoim czwartym transferze, w 3 poprzednich beta nawet nie drgnęła.. dzis 10dpt, betuje jutro i bardzo się denerwuje :( czuje, że znowu się nie udało.. Mialyscie juz na tym etapie jakieś przesłanki, ze się udało lub nie? Wariuje 🙁
✊✊❤️

ja też Szczecin😁

Całe życie są ważne kariotypy
Powodzenia!✊🏻 Obyś szybko przeszła na ciężaróweczki po invitro❤️

Cześć dziewczyn moja punkcja dała mi hiperke na szczęście coś między lekkim a umiarkowanym stopniem. Wczoraj pojechałam do szpitala na usg mam powiększone jajniki i trochę wody w brzuchu ale ponoć tragicznie nie jest. Odesłali mnie do domu. Jutro kontrola i badania krwi w klinice 😩

reklama
Hej Dziewczyny :) podczytuje Was ciągle, choć bardzo malo się udzielam. Jestem po swoim czwartym transferze, w 3 poprzednich beta nawet nie drgnęła.. dzis 10dpt, betuje jutro i bardzo się denerwuje :( czuje, że znowu się nie udało.. Mialyscie juz na tym etapie jakieś przesłanki, ze się udało lub nie? Wariuje 🙁
Kochana 4ty transfer jest szczęśliwy 🙂😀 będzie dobrze!! Ja w 5dpt czułam lekkie kłucia ale później wszystko ustało. Nie denerwuj się śmiało rob betę i myśl pozytywnie!! 🙂

Do góry