KarolinaJ79
Fanka BB :)
Mrożona blastka i 11 dpt. Przyrosty w granicach 170%Wspaniałe a ile jesteś dni po transferze i iludniowy zarodek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mrożona blastka i 11 dpt. Przyrosty w granicach 170%Wspaniałe a ile jesteś dni po transferze i iludniowy zarodek?
o to będzie rozrywane maleństwoTo na pewno. Juz zawsze będziemy sie martwic o nasze dzieci
My staraliśmy sie 6 lat, wiec juz dosc sporo. I dodatkowo pierwszy wnuk/wnuczka u mnie w rodzinie i u meza
Oj tak mysle, ze jak uslysza to bedzie radosc i lzy u mnie moja babcia juz nie mogla sie od dawna doczekac i to bedzie pierwszy prawnuk to juz w ogoleo to będzie rozrywane maleństwo
No widzisz kochana a tak panikowałas Jestes kolejnym przykładem na to zeby nie patrzec w te tabele bo człowiek tylko stresuje sie niepotrzebnie, bedziesz miała cudowne swieta kazdy przypadek jest inny i każda ciąża jest inna trzeba wierzyć do samego konca w swojego kropkaDziewczyny właśnie odebrałam bete i mam 105,80 a 48h temu było 39,9 o matko popłakałam się
U mnie wszyscy tak płakali ze szok cała rodzina kobiety, dzieci, nawet faceci. 10 lat czekali i juz myśleli ze sie nie doczekają, teściowa to przez 2 tyg płakała za każdym razem jak mnie widziała .Oj tak mysle, ze jak uslysza to bedzie radosc i lzy u mnie moja babcia juz nie mogla sie od dawna doczekac i to bedzie pierwszy prawnuk to juz w ogole
Ja mysle, ze u nas bedzie podobnie ❤ dobrze, ze juz 12tc bedzie bo nie sadze, ze dadza rade utrzymac w tajemnicy ta informacjeU mnie wszyscy tak płakali ze szok cała rodzina kobiety, dzieci, nawet faceci. 10 lat czekali i juz myśleli ze sie nie doczekają, teściowa to przez 2 tyg płakała za każdym razem jak mnie widziała .
no babcie są kochane moja babcia pomimo tego że to będzie już jej którys prawnuk w moim przypadku prawnuczka to i tak się cieszy bardzo a co dopiero jak pierwsze w rodzinieOj tak mysle, ze jak uslysza to bedzie radosc i lzy u mnie moja babcia juz nie mogla sie od dawna doczekac i to bedzie pierwszy prawnuk to juz w ogole