reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie wszystko leży 🙈 teraz mam drugie zmiany w pracy,niestety bez szansy na chodź jeden dzień wolnego 😔 rano będę wszystko robić zaczynając od jutra 🙈🙈🙈 ale w tym roku robię protest . Niedzielę dzielimy między moja a męża rodzinę a w poniedziałek jedziemy na wycieczkę 😁 więc jedzenia mało robimy tylko sprzątanie. Szczęście w nieszczęściu że jestem po remoncie ( chyba setnym ;/ ) i część posprzątana 😁 zostało niewiele
Ja mam w tym tygodniu wolne. Dzis ortopeda, moze cos dzis po poludniu albo jutro uda mi sie ogarnąć. W czwartek prenatalne i fryzjer 🥰 (wreszcie! Bo przez ta noge juz odkładalam go 6tygodni!)
Czyli tez macie swieta wyjazdowe ;)

Ja mam w tym tygodniu wolne. Dzis ortopeda, moze cos dzis po poludniu albo jutro uda mi sie ogarnąć. W czwartek prenatalne i fryzjer 🥰 (wreszcie! Bo przez ta noge juz odkładalam go 6tygodni!)
Czyli tez macie swieta wyjazdowe ;)
Hej ja mam prenatalne w piątek także chyba jesteśmy w podobnym czasie ciąży 🙂 u mnie dzis 12tc4d 🙂
Stresujesz się badaniami?

U mnie dzis 11+5 :). Oj, tak... stresuje sie. U mnie bylp pgta ale mimo tego stres jest. Wczoraj oddalam krew na pappe zeby miec wszystko w czwartek. A Ty jak? Jest stres?
A na pappe nie trzeba dłużej czasem czekać? Ja robilam w tamten piątek bo mi lekarz kazał 7 dni przed usg. Stresuje się okropnie Ja nie miałam badanych zarodkow. Nic nam innego nie pozostaje jak mieć nadzieję że wszystko wyjdzie dobrze dawaj znać jak będziesz po🙂

A na pappe nie trzeba dłużej czasem czekać? Ja robilam w tamten piątek bo mi lekarz kazał 7 dni przed usg. Stresuje się okropnie Ja nie miałam badanych zarodkow. Nic nam innego nie pozostaje jak mieć nadzieję że wszystko wyjdzie dobrze dawaj znać jak będziesz po🙂
U mnie mowili, zebym przyszla pon-wt to wystarczy. Moze tutaj szybciej maja wyniki.
Pewnie, ze bede dawac znac :) mam nadzieje, ze bedzie u nas wszystko w porzadku ✊✊
A Ty juz mówiłaś rodzince? Ja planuje w swieta.

U mnie mowili, zebym przyszla pon-wt to wystarczy. Moze tutaj szybciej maja wyniki.
Pewnie, ze bede dawac znac :) mam nadzieje, ze bedzie u nas wszystko w porzadku ✊✊
A Ty juz mówiłaś rodzince? Ja planuje w swieta.
Powiedzieliśmy najbliższej rodzinie, mieszkamy z teściami więc ciężko ukryć tym bardziej że szybciutko mi brzuszek się pokazał 🙂 a pozatym czekaliśmy na tą ciążę 10 lat więc tak bardzo się nią cieszymy ze ciężko to ukryć 🙂

Dzisiaj pierwszy dzień stymulacji i mam wziąsc Dostinex dzisiaj i jeszcze za tydzien. Dopiero w domu wyczytałam że to na prolaktyne a nie mam podwyższonej 🙄 więc po co to, też tak miałyście?

Powiedzieliśmy najbliższej rodzinie, mieszkamy z teściami więc ciężko ukryć tym bardziej że szybciutko mi brzuszek się pokazał 🙂 a pozatym czekaliśmy na tą ciążę 10 lat więc tak bardzo się nią cieszymy ze ciężko to ukryć 🙂
A to nie dziwię sie :) jak sie z kims mieszka to ciezko ukryc. U nas tez ciaza wyczekana i wymarzona ale ja balam sie mowic wcześniej. A ze zblizaja sie swieta to idealna okazja :) Zwlaszcza ze ja mam noge w ortezie i nie bylo łatwo jechac do teściów do innego miasta, a przez telefon nie chcielismy.

reklama
A to nie dziwię sie :) jak sie z kims mieszka to ciezko ukryc. U nas tez ciaza wyczekana i wymarzona ale ja balam sie mowic wcześniej. A ze zblizaja sie swieta to idealna okazja :) Zwlaszcza ze ja mam noge w ortezie i nie bylo łatwo jechac do teściów do innego miasta, a przez telefon nie chcielismy.
Cały czas jest strach że coś pójdzie nie tak No cóż już tak mamy ze się boimy ale na pewne rzeczy nie mamy wpływu trzeba się cieszyć i myśleć pozytywnie 🙂 No to ładna niespodziankę zrobicie rodzinie 🙂 A długo się staraliście?

Do góry