Dokładnie! Same robicie sobie krzywdęJa nie rozumiem skąd "moda" na te gigantyczne progesterony. Mój progesteron na początku wahał się między 15-20, oczywiście pod kontrolą lekarza, a później już w ogóle go nie badałam i zdrowa ciąża. Tymi stresami i panikami to sobie dziewczyny bardziej szkodzicie niż ten "niski" progesteron
reklama
Ja przy ciazy mialam ponad 100 pprogestetonu przy nieudanym transferze tylko 10Ja nie rozumiem skąd "moda" na te gigantyczne progesterony. Mój progesteron na początku wahał się między 15-20, oczywiście pod kontrolą lekarza, a później już w ogóle go nie badałam i zdrowa ciąża. Tymi stresami i panikami to sobie dziewczyny bardziej szkodzicie niż ten "niski" progesteron
kaapo
Fanka BB :)
Ale nie można zakładać, ze transfer się nie udał z powodu niskiego progesteronu, bo powód mógł być inny. Wysoki progesteron to też nie najlepsza opcja dla naszych organizmów.Ja przy ciazy mialam ponad 100 pprogestetonu przy nieudanym transferze tylko 10
Jasne.ale jak zobaczylam 10 to nie musialam bety sprawdzac(oczywoscie zrobilam razem i sprawdzilam) wiedzialam ze dupaAle nie można zakładać, ze transfer się nie udał z powodu niskiego progesteronu, bo powód mógł być inny. Wysoki progesteron to też nie najlepsza opcja dla naszych organizmów.
Gonzi
Chyba nie do końca tak jest. Przynajmniej na cyklu sztucznym gdzie nie masz owulacji tak jak u mnie.Dokładnie! Same robicie sobie krzywdę
Ja przy progesteronie 6 miałam dodatnia betę, więc teoria się rypłaJasne.ale jak zobaczylam 10 to nie musialam bety sprawdzac(oczywoscie zrobilam razem i sprawdzilam) wiedzialam ze dupa
Magda 1234
Spokojnie progesteron w ciągu dnia rośnie i spada ja też nie zawsze mialamaki wysoki wszysk napewno jest dobrze
Orchidea33
reklama
Podziel się: