Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Ikasia i Lilia ja mam taki sam nastroj jak Wy. Bardzo sie boje ze sie nigdy nie uda i co wtedy ile dam rade probowac finansowo i psychicznie bardzo sie tego boje tez mysle co zrobilam zle i tak sobie mysle ze innym sie udaje a mnie nie to chyba nie zasłuzylam by byc mama
Przez kolano przewinę i tyłek złoję. Ty nie zasługujesz?!? Jeżeli tak myślisz, to kobieta w ciąży nadużywająca alkoholu, paląca papierosy, nie dbająca o dziecko zasługuje? Kobieta, dla której dziecko to zło konieczne, bijąca, źle traktująca zasługuje? A może ta co morduje i trzyma w zamrażarce ciała zasługuje? Albo kobieta, która zaliczyła wpadkę i szuka gdzie jej zrobią aborcję zasługuje?
Tak niestety się składa, że czasami osoby które świetnie się nadają na rodziców muszą poczekać na cud, a ludzie którzy nie nadają się na tą szczytną funkcję dostają ją. Niestety taki los i takie koło fortuny. Także proszę nie doszukuj się takich rzeczy bo jest to kompletną bzdurą i rydzykiem zajeżdża. To że nie możemy naturalnie zajść w ciążę, nie oznacza że nie będziemy dobrymi rodzicami. A na potwierdzenie jest nasza determinacja, która w walce o ten cud powoduje kryzysy psychiczne i narażenie zdrowia fizycznego. Także jeżeli uważasz, że to poświęcenie w drodze po dziecko nie jest dostatecznym dowodem na to ŻE BĘDZIESZ DOBRĄ MATKĄ, to znaczy że masz za mało czekolady we krwi