reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja nie wiem już ... Ale ja jestem zjebana ( sorki za słownictwo ) ale znów 3 zarodki mamy 😔 Niby powinnam się Cieszyć ale liczyłam na więcej ... Trzy ostatnie próby i kończę przygodę ... Mam nadzieję że z Dzieciątkiem przy boku

reklama
Ja nie wiem już ... Ale ja jestem zjebana ( sorki za słownictwo ) ale znów 3 zarodki mamy 😔 Niby powinnam się Cieszyć ale liczyłam na więcej ... Trzy ostatnie próby i kończę przygodę ... Mam nadzieję że z Dzieciątkiem przy boku
A jakie to zarodki? Masz wiecej info? U mnie po drugiej stymulacji miało tez byc dużo zarodków. Pobrali 23 jajka, 10 nadawało się do zaplodnienia. I zostały tylko 4, które dotrwały do 5 doby.. pamiętaj, że wystarczy jeden, żebyś mogła być mamą. Trzymam kciuki ✊✊✊

Dziewczyny wypowiedzcie się chociaż raczej wiem co powiecie. Generalnie dziś 6 dpt. Miałam podane w dniu transferu pół ampułki ovitrelle i do tego 2 dni przed transferem ovitrelle.
W 3dpt: beta: 26,9 progesteron 29,04 i estradiol 1242
W 6dpt: beta 16,3 progesteron 22,2 i estradiol 169…
Biorę luteinę 200x3, prog besins x3 i do tego estrofem 3x1.
Jak miałam podawane w dniu transferu pół ovitrelle to 3dpt też miałam jakoś 27, a 6dpt było chyba 29. Wtedy lekarz mówił, że na bank to już moje betahcg, bo wyższe niż 3dpt.

A jakie to zarodki? Masz wiecej info? U mnie po drugiej stymulacji miało tez byc dużo zarodków. Pobrali 23 jajka, 10 nadawało się do zaplodnienia. I zostały tylko 4, które dotrwały do 5 doby.. pamiętaj, że wystarczy jeden, żebyś mogła być mamą. Trzymam kciuki ✊✊✊
Dokładnie 4 aa, 4ab, 5 ab. Wierzę że jest w nich moje dziecko 🙏🙏🙏❤️

reklama
Wiem kochana wiem... Sama byłam w tej sytuacji, że szukałam jakiś statystyk po ovitrele dlatego napisałam. U mnie w tamtym cyklu beta zaczęła spadać koło 10dpt. I tak skończyło się źle.
O kurcze to strasznie późno. W sensie że dopiero wtedy ovitrelle przestało fałszować? Czy coś innego? 🤦‍♀️ Jeju te leki z bhcg powinny być zakazane tyle stresu i niewiadomych a już i tak człowiek w stresie.
A też miałaś pół tego ovitrelle?

Ostatnia edycja:
Do góry