reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja nie wiem już ... Ale ja jestem zjebana ( sorki za słownictwo ) ale znów 3 zarodki mamy 😔 Niby powinnam się Cieszyć ale liczyłam na więcej ... Trzy ostatnie próby i kończę przygodę ... Mam nadzieję że z Dzieciątkiem przy boku

reklama
Ja nie wiem już ... Ale ja jestem zjebana ( sorki za słownictwo ) ale znów 3 zarodki mamy 😔 Niby powinnam się Cieszyć ale liczyłam na więcej ... Trzy ostatnie próby i kończę przygodę ... Mam nadzieję że z Dzieciątkiem przy boku
A jakie to zarodki? Masz wiecej info? U mnie po drugiej stymulacji miało tez byc dużo zarodków. Pobrali 23 jajka, 10 nadawało się do zaplodnienia. I zostały tylko 4, które dotrwały do 5 doby.. pamiętaj, że wystarczy jeden, żebyś mogła być mamą. Trzymam kciuki ✊✊✊

Dziewczyny wypowiedzcie się chociaż raczej wiem co powiecie. Generalnie dziś 6 dpt. Miałam podane w dniu transferu pół ampułki ovitrelle i do tego 2 dni przed transferem ovitrelle.
W 3dpt: beta: 26,9 progesteron 29,04 i estradiol 1242
W 6dpt: beta 16,3 progesteron 22,2 i estradiol 169…
Biorę luteinę 200x3, prog besins x3 i do tego estrofem 3x1.
Jak miałam podawane w dniu transferu pół ovitrelle to 3dpt też miałam jakoś 27, a 6dpt było chyba 29. Wtedy lekarz mówił, że na bank to już moje betahcg, bo wyższe niż 3dpt.

A jakie to zarodki? Masz wiecej info? U mnie po drugiej stymulacji miało tez byc dużo zarodków. Pobrali 23 jajka, 10 nadawało się do zaplodnienia. I zostały tylko 4, które dotrwały do 5 doby.. pamiętaj, że wystarczy jeden, żebyś mogła być mamą. Trzymam kciuki ✊✊✊
Dokładnie 4 aa, 4ab, 5 ab. Wierzę że jest w nich moje dziecko 🙏🙏🙏❤️

reklama
Wiem kochana wiem... Sama byłam w tej sytuacji, że szukałam jakiś statystyk po ovitrele dlatego napisałam. U mnie w tamtym cyklu beta zaczęła spadać koło 10dpt. I tak skończyło się źle.
O kurcze to strasznie późno. W sensie że dopiero wtedy ovitrelle przestało fałszować? Czy coś innego? 🤦‍♀️ Jeju te leki z bhcg powinny być zakazane tyle stresu i niewiadomych a już i tak człowiek w stresie.
A też miałaś pół tego ovitrelle?

Ostatnia edycja:
Do góry