JestemMama!
Fanka BB :)
Trzymam z całego serca kciukino nie wyglądała... i przez dodatkowy tydzień dawała nadzieję...
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że szybko będą mogła działać dalej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam z całego serca kciukino nie wyglądała... i przez dodatkowy tydzień dawała nadzieję...
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że szybko będą mogła działać dalej...
Musi być.... ja już bym chciała działać...U mnie przy pozamacicznej były idealne przyrosty. Bardzo mi przykro oby u Ciebie było lepiej jakkolwiek to nie brzmi. Musi być dobrze!
Wiem wiem znam to doskonale. Lada moment i będzie ok!Musi być.... ja już bym chciała działać...
Masz ten lepszy kir ale brak niektórych ds'ow prawdopodobnie będzie włączony acoffil ale to też zależy wszystkich wynikówDziewczyny ! Czy ktoś się zna na kirach i cokolwiek mi podpowie co mi w tym badaniu wyszło ?
Tak widziałam ze mi brakuje .. długo się stosuje taki accofil ?Masz ten lepszy kir ale brak niektórych ds'ow prawdopodobnie będzie włączony acoffil ale to też zależy wszystkich wyników
Ja dostałam do 12tc, ja mam kir aa. Zazwyczaj stosuje sie do 9, 12 tyg.Tak widziałam ze mi brakuje .. długo się stosuje taki accofil ?
Ale to wlew dożylny i jak często ??Ja dostałam do 12tc, ja mam kir aa. Zazwyczaj stosuje sie do 9, 12 tyg.
Zależy od zaleceń immunologa , ale przeważnie do 12tcTak widziałam ze mi brakuje .. długo się stosuje taki accofil ?
Wszystko zależy od zaleceń , ja np. mam codziennie po 0.25 ampułki . Ale ja mam kir AA. Zastrzyki tak jak podczas stymulacji w brzuch plus ewentualny wlew domacicznyAle to wlew dożylny i jak często ??