reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dozylnie w zaleznosci od zalecen. Ja mam 1/2 ampulki co 3 dni. Mialam 2/3 ale leukocyty mi za bardzo wzrosly i zmienil ilosc. Ja sie lecze u Sydora i mam mu co tydzien wysyłać morfologie i on sprawdza czy jest ok czy zmieniamy dawkowanie.
Wlew mialam 7 dni przed transferem na poprawe endometrium
Kochana chyba podskórnie a nie dożylnie 🙈🙈🙈🙈

reklama
I myślisz ze właśnie accofil Ci pomógł ? To ze brakuje mi tych ważnych kirów mogło powodować właśnie brak implantacji ?
Myślę, ze w dużym stopniu tak. Ja mialam jeszcze zapalenie endometrium wiec to tez wyleczylam przed tym transferem. Nie wiem co było glownym powodem niepowodzeń ale mysle, ze ten accofil bardzo pomogl.

Mnie tez brzuch bolał . Pij dużo wody !!
Piękny wynik 💪💪
A te moje wyniki bardzo złe są myślisz ?
Jesteś w lepszej sytuacji niż np. ja czy @Orchidea33 bo masz ten lepszy kir , ale jak widać jej się udało więc i tobie się uda ✊✊✊ ja dalej walczę ( za późno udałam się do immunologa , na początku źle też go dobrałam ale jestem teraz dobrej myśli że się uda w końcu ✊✊💪💪💪)

Jesteś w lepszej sytuacji niż np. ja czy @Orchidea33 bo masz ten lepszy kir , ale jak widać jej się udało więc i tobie się uda ✊✊✊ ja dalej walczę ( za późno udałam się do immunologa , na początku źle też go dobrałam ale jestem teraz dobrej myśli że się uda w końcu ✊✊💪💪💪)
Będę mocno trzymać za nas kciuki !!!

Kochana tak naprawdę to jeszcze nie wiem co jeszcze , bo 5 kwietnia czeka mnie histeroskopia ..
To na spokojnie. Zrob sobie tez biopsje endometrium z badaniem cd138. Zobaczysz czy nie masz stanu zapalnego. W miedzyczasie immunolog i do przodu ;)
Powiem Ci, ze ja nawet wolalam jak cos wychodzilo zlego.... bo przynajmniej wiedziałam co leczyć. I nadzieja znow sie pojawiala: wylecze, moze sie wreszcie uda.
I dzis widzialam mojego malego smerfa o wielkosci 2.34 cm :) Tobie tez zycze takich widoków ❤

Uda ci sie! Juz wiesz co Ci jest wiec na pewno bedzie dobrze ❤❤

reklama
Do góry