Ale taki wlew jest raz w miesiącu czy jak ?? Kurczę a myślałam ze te Kiry wyjdą okZależy od zaleceń immunologa , ale przeważnie do 12tc
reklama
Aaaaa codziennie ? Ale to zastrzyk sama sobie robisz ?Wszystko zależy od zaleceń , ja np. mam codziennie po 0.25 ampułki . Ale ja mam kir AA
JestemMama!
Fanka BB :)
Jak wyżej , zastrzyki w brzuch ... Najlepiej insulinowki sobie kup . A w jakich dawkach zależy od immunologa tak samo on określi czy wlew domaciczny również potrzebnyAle taki wlew jest raz w miesiącu czy jak ?? Kurczę a myślałam ze te Kiry wyjdą ok
Ps. Sorki za błędy ale trochę nie wyrabiam po punkcji ... Już ratuje się tabletkami
Orchidea33
Dozylnie w zaleznosci od zalecen. Ja mam 1/2 ampulki co 3 dni. Mialam 2/3 ale leukocyty mi za bardzo wzrosly i zmienil ilosc. Ja sie lecze u Sydora i mam mu co tydzien wysyłać morfologie i on sprawdza czy jest ok czy zmieniamy dawkowanie.Ale to wlew dożylny i jak często ??
Wlew mialam 7 dni przed transferem na poprawe endometrium
Jak się czujesz ?? Dużo jajek ?Jak wyżej , zastrzyki w brzuch ... Najlepiej insulinowki sobie kup . A w jakich dawkach zależy od immunologa tak samo on określi czy wlew domaciczny również potrzebny
Ps. Sorki za błędy ale trochę nie wyrabiam po punkcji ... Już ratuje się tabletkami
Ja czekam na histeroskopie jeszcze 5 kwietnia mam i zobaczymy jakie kwiatki tam wyjdą .. ale tymi kirami już jestem załamana
JestemMama!
Tak , niektórzy mają co drugi dzień , niektórzy co 3 dni . A niektórzy jak ja codziennie ... Wszystko też zależy od morfologi ( po całej ampułce wysyłasz morfologię immunologowi , nie wiem u kogo jesteś ale tak jest u Paśnika . Ewentualnie może zmienić częstotliwość bądź nie )Aaaaa codziennie ? Ale to zastrzyk sama sobie robisz ?
JestemMama!
Ogólnie dobrze , chodź brzuch trochę boli jajcow 22 wychodowalam zobaczymy co z tego będzie ... Ale jestem dobrej myśli spokojnie ja też byłam załamana , chodź przypuszczałam że wyjdą różne kwiatki w kirachJak się czujesz ?? Dużo jajek ?
Ja czekam na histeroskopie jeszcze 5 kwietnia mam i zobaczymy jakie kwiatki tam wyjdą .. ale tymi kirami już jestem załamana
I myślisz ze właśnie accofil Ci pomógł ? To ze brakuje mi tych ważnych kirów mogło powodować właśnie brak implantacji ?Dozylnie w zaleznosci od zalecen. Ja mam 1/2 ampulki co 3 dni. Mialam 2/3 ale leukocyty mi za bardzo wzrosly i zmienil ilosc. Ja sie lecze u Sydora i mam mu co tydzien wysyłać morfologie i on sprawdza czy jest ok czy zmieniamy dawkowanie.
Wlew mialam 7 dni przed transferem na poprawe endometrium
Orchidea33
Ale to nie ma co sie zalamywac. Wiesz co leczyc! Tak to bylabys w nieświadomości a tak dostaniesz accofil i bedzie dobrzeJak się czujesz ?? Dużo jajek ?
reklama
Mnie tez brzuch bolał . Pij dużo wody !!Ogólnie dobrze , chodź brzuch trochę boli jajcow 22 wychodowalam zobaczymy co z tego będzie ... Ale jestem dobrej myśli spokojnie ja też byłam załamana , chodź przypuszczałam że wyjdą różne kwiatki w kirach
Piękny wynik
A te moje wyniki bardzo złe są myślisz ?
Podziel się: