reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale taki wlew jest raz w miesiącu czy jak ?? Kurczę a myślałam ze te Kiry wyjdą ok 😔😔
Jak wyżej , zastrzyki w brzuch ... Najlepiej insulinowki sobie kup . A w jakich dawkach zależy od immunologa tak samo on określi czy wlew domaciczny również potrzebny

Ps. Sorki za błędy ale trochę nie wyrabiam po punkcji ... Już ratuje się tabletkami 🙈

Ale to wlew dożylny i jak często ??
Dozylnie w zaleznosci od zalecen. Ja mam 1/2 ampulki co 3 dni. Mialam 2/3 ale leukocyty mi za bardzo wzrosly i zmienil ilosc. Ja sie lecze u Sydora i mam mu co tydzien wysyłać morfologie i on sprawdza czy jest ok czy zmieniamy dawkowanie.
Wlew mialam 7 dni przed transferem na poprawe endometrium

Jak wyżej , zastrzyki w brzuch ... Najlepiej insulinowki sobie kup . A w jakich dawkach zależy od immunologa tak samo on określi czy wlew domaciczny również potrzebny

Ps. Sorki za błędy ale trochę nie wyrabiam po punkcji ... Już ratuje się tabletkami 🙈
Jak się czujesz ?? Dużo jajek ?
Ja czekam na histeroskopie jeszcze 5 kwietnia mam i zobaczymy jakie kwiatki tam wyjdą .. ale tymi kirami już jestem załamana 🤦

Aaaaa codziennie ? Ale to zastrzyk sama sobie robisz ?
Tak , niektórzy mają co drugi dzień , niektórzy co 3 dni . A niektórzy jak ja codziennie ... Wszystko też zależy od morfologi ( po całej ampułce wysyłasz morfologię immunologowi , nie wiem u kogo jesteś ale tak jest u Paśnika . Ewentualnie może zmienić częstotliwość bądź nie )

Jak się czujesz ?? Dużo jajek ?
Ja czekam na histeroskopie jeszcze 5 kwietnia mam i zobaczymy jakie kwiatki tam wyjdą .. ale tymi kirami już jestem załamana 🤦
Ogólnie dobrze , chodź brzuch trochę boli 🙈 jajcow 22 wychodowalam 🙈 zobaczymy co z tego będzie ... Ale jestem dobrej myśli 🙈 spokojnie ja też byłam załamana , chodź przypuszczałam że wyjdą różne kwiatki w kirach

Dozylnie w zaleznosci od zalecen. Ja mam 1/2 ampulki co 3 dni. Mialam 2/3 ale leukocyty mi za bardzo wzrosly i zmienil ilosc. Ja sie lecze u Sydora i mam mu co tydzien wysyłać morfologie i on sprawdza czy jest ok czy zmieniamy dawkowanie.
Wlew mialam 7 dni przed transferem na poprawe endometrium
I myślisz ze właśnie accofil Ci pomógł ? To ze brakuje mi tych ważnych kirów mogło powodować właśnie brak implantacji ?

reklama
Do góry