Gonzi
Fanka BB :)
Tak jestem właśnie po moje 3 podejscie do in vitro. Mialam 12 prog i zwiekszyli mi dawke. Ale zawsze u mnie z tym problemU mnie bylo 35 i lekarz mówił, ze super. Dzis masz??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jestem właśnie po moje 3 podejscie do in vitro. Mialam 12 prog i zwiekszyli mi dawke. Ale zawsze u mnie z tym problemU mnie bylo 35 i lekarz mówił, ze super. Dzis masz??
Dziękuję za odpowiedz
Ja jestem 2 dpt miałam 11 i też mam zwiększona. Czym jesteś suplementowana? I. W jakiej dawceTak jestem właśnie po moje 3 podejscie do in vitro. Mialam 12 prog i zwiekszyli mi dawke. Ale zawsze u mnie z tym problem
Mam luteinę 3x1 dopochwowo 200 mg i od dzisiaj dołożyli progesteron besins 2x1 tabletka.Ja jestem 2 dpt miałam 11 i też mam zwiększona. Czym jesteś suplementowana? I. W jakiej dawce
Dawaj znać jak u Ciebie kiedy pierwsze badania robisz?Ja jestem 2 dpt miałam 11 i też mam zwiększona. Czym jesteś suplementowana? I. W jakiej dawce
Planuje 29 jeśli wytrzymam. A Ty?Dawaj znać jak u Ciebie kiedy pierwsze badania robisz?
ja właśnie z tych drugichMoja lekarka też zdziwiona jak jej powiedziałam że planuje l 4 od 30 tc. To aż oczy zrobiła bo mówi że teraz to prawie każda jak zobaczy dwie kreski na teście to na zwolnienie chce iść
Ja miałam chyba 180Dziewczyny jak jest z tym progesteronem w dniu transferu na cyklu sztuczny? Zaraz bede miala wynik bo zaraz transfer a nie pamietam ile max moze byc?
Super zazdroszczę. Ja niestety w invicie mam 3 weryfikacje. Po 3,6 i 10 dniach Ale przy moim problemie z progiem to chyba lepiej. A i tak mialam zastrzyk z ovitrelle wiec bedzie wynik zaburzonyPlanuje 29 jeśli wytrzymam. A Ty?
To trzymam kciuki do 3 razy sztuka!Tak jestem właśnie po moje 3 podejscie do in vitro. Mialam 12 prog i zwiekszyli mi dawke. Ale zawsze u mnie z tym problem