To Ty do samego szefa chodziszZa którym razem Ci się udało? Do jakiego lekarza chodzisz ?
My wybraliśmy dr. Kurzawa.
Ile zarodków mieliście ?
reklama
Dziewczyny ja już po badaniu. Czysto macica czysta żadnych polipów zaczerwien zrostów czy czegoś innego. Pobrany wycinek kod 38 to chyba z endometrium. Zastanawiam się czy to bd jakaś bakteria bo ciążę była biochemiczna. Miala któraś robione te badania i coś się okazało?
Kasialucky
Fanka BB :)
Ja po histeroskopii usłyszałam ze idealna macica, ale wzieli wycinek i po 3 tyg jak przyszedł wynik okazało sie ze przewlekły stan zapalny. Leczenie antybiotykDziewczyny ja już po badaniu. Czysto macica czysta żadnych polipów zaczerwien zrostów czy czegoś innego. Pobrany wycinek kod 38 to chyba z endometrium. Zastanawiam się czy to bd jakaś bakteria bo ciążę była biochemiczna. Miala któraś robione te badania i coś się okazało?
Orchidea33
U mnie bylo czysto. Z badania po 3 tyg wyszlo zapalenie endometrium. Po przeleczeniu 3 antybiotykami udalo sie wyleczyc. Teraz jestem w ciazyDziewczyny ja już po badaniu. Czysto macica czysta żadnych polipów zaczerwien zrostów czy czegoś innego. Pobrany wycinek kod 38 to chyba z endometrium. Zastanawiam się czy to bd jakaś bakteria bo ciążę była biochemiczna. Miala któraś robione te badania i coś się okazało?
A jak to wygląda jak jest transfer? Mi coś położna mówiła że jeśli wyjdzie bakteria to transfer bd i od 1dc dostanę antybiotyk. Jak to u Ciebie wyglądało?U mnie bylo czysto. Z badania po 3 tyg wyszlo zapalenie endometrium. Po przeleczeniu 3 antybiotykami udalo sie wyleczyc. Teraz jestem w ciazy
Orchidea33
Ja po otrzymaniu wynikow od razu poszlam na wizytę. Dali mi antybiotyk od razu. Nie czekali na 1dc. Antybiotyk jakos 2 tyg. W następnym cyklu zrobili badanie powtorne, zeby sprawdzic czy bakterie zniknęły. Byly nadal wiec dostalam 2 kolejne antybiotyki (doustny i dopoch.). Maz dostal ten doustny. Mielismy 2 tyg znow sie leczyc. Pozniej znow badanie. Bylo ok wiec w kolejnym cyklu byl transfer.A jak to wygląda jak jest transfer? Mi coś położna mówiła że jeśli wyjdzie bakteria to transfer bd i od 1dc dostanę antybiotyk. Jak to u Ciebie wyglądało?
Orchidea33
Tak, niestety podobno ta biopsje mozna zrobic "na zywca" ale u mnie jest jakos macica skrecona czy cos takiego i mega bolalo jak próbowali tak bez narkozy. Lekarka sie bala zrobic mi krzywde wiec kazdy kolejny raz byl w narkozie.O kurcze i tyle razy Cie usypiali? Ja nie wiem jak bym musiała to przeżyć. Teraz narkoza była gorsza niż przy punkcji
Zapisując się pierwszy raz nikogo nie znałam wiec wybrałam „najwyższego”To Ty do samego szefa chodzisz
Ale słyszałam dużo dobrego o Twoim lekarzu.
Raz nawet byłam u Niego na wizycie bo mój był chory. Bardzo fajny lekarz.
reklama
mój jest jedyny w swoim rodzaju ale ogólnie są tam bardzo dobrzy specjaliści już nie jeden dzieciaczek wyszedł z pod ich skrzydeł a to Wasza pierwszą próba tak?Zapisując się pierwszy raz nikogo nie znałam wiec wybrałam „najwyższego”
Ale słyszałam dużo dobrego o Twoim lekarzu.
Raz nawet byłam u Niego na wizycie bo mój był chory. Bardzo fajny lekarz.
Podziel się: