reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aaa i mam jesc bardziej kalorycznie 😂 bo jem za zdrowo i chudne 😂
Nie wiem jak Wasi lekarze ale moja jest zawsze zdziwiona, ze nie chce l4🤷‍♀️
Moja lekarka też zdziwiona jak jej powiedziałam że planuje l 4 od 30 tc. To aż oczy zrobiła bo mówi że teraz to prawie każda jak zobaczy dwie kreski na teście to na zwolnienie chce iść 😁

Moja lekarka też zdziwiona jak jej powiedziałam że planuje l 4 od 30 tc. To aż oczy zrobiła bo mówi że teraz to prawie każda jak zobaczy dwie kreski na teście to na zwolnienie chce iść 😁
No moja tak samo 😂 dwa razy sie pytala czy na pewno nie. A ja sie spoko czuje... na razie i tak z domu pracujemy ale od maja powrot. Wtedy pewnie zobacze jak bede sie czuc ale na razie jest ok.

Dziewczyny jak jest z tym progesteronem w dniu transferu na cyklu sztuczny? Zaraz bede miala wynik bo zaraz transfer a nie pamietam ile max moze byc?

reklama
Tak pierwsza i mam nadzieje ze się uda.
Zobaczymy co wyjdzie z badań genetycznych zarodków 😖 trochę się boje ze żaden się nie nada i cała procedura poszła na nic …

Pozostaje mi nic innego jak trzymać kciuki i wierzyć 😀
Wszystkie tu trzymamy kciuki 😘Ja podwójnie za to że jesteś z "mojej" kliniki 😘proszę sobie nie wkręcać faz na zapas 🤣

Do góry