reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Moj maluszek ma 2.34cm i wyglada na 9+0 ciazy pieknie bije serduszko ❤
Umówiłam sie na 6.04 na ponowne usg. 14.04 prenatalne @Brakujemiwiary wpiszesz mnie prosze?
Umówiłam sie na 6.04 na ponowne usg. 14.04 prenatalne @Brakujemiwiary wpiszesz mnie prosze?
Orchidea33
Aaa i mam jesc bardziej kalorycznie bo jem za zdrowo i chudne
Nie wiem jak Wasi lekarze ale moja jest zawsze zdziwiona, ze nie chce l4
JestemMama!
OczywiścieMoj maluszek ma 2.34cm i wyglada na 9+0 ciazy pieknie bije serduszko ❤
eij
Moja lekarka też zdziwiona jak jej powiedziałam że planuje l 4 od 30 tc. To aż oczy zrobiła bo mówi że teraz to prawie każda jak zobaczy dwie kreski na teście to na zwolnienie chce iśćAaa i mam jesc bardziej kalorycznie bo jem za zdrowo i chudne
Orchidea33
No moja tak samo dwa razy sie pytala czy na pewno nie. A ja sie spoko czuje... na razie i tak z domu pracujemy ale od maja powrot. Wtedy pewnie zobacze jak bede sie czuc ale na razie jest ok.Moja lekarka też zdziwiona jak jej powiedziałam że planuje l 4 od 30 tc. To aż oczy zrobiła bo mówi że teraz to prawie każda jak zobaczy dwie kreski na teście to na zwolnienie chce iść
Orchidea33
.
reklama
Wszystkie tu trzymamy kciuki Ja podwójnie za to że jesteś z "mojej" kliniki proszę sobie nie wkręcać faz na zapasTak pierwsza i mam nadzieje ze się uda.
Zobaczymy co wyjdzie z badań genetycznych zarodków trochę się boje ze żaden się nie nada i cała procedura poszła na nic …
Pozostaje mi nic innego jak trzymać kciuki i wierzyć
Podziel się: