reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
najwazniejsze ze dzidzia zdrowa!!! Gratuluje!!!
A co do krwiaka - masz sie oszczedzac?? Co na niego powiedziala?
Do mojej dr idę w poniedziałek więc zobaczymy co powie. Ta dr była tylko od badania genetycznego i ona tylko powiedziała że mogę krwawić po stosunku.kazała mi zwiększyć acard na 150. Zobaczymy w poniedziałek na wizycie co powie moja dr . Sama nie wiem co myśleć bo nie wiem czy to krwiak z mojego krwawienia w 6 tygodniu czy coś nowego! Ale jak plamilam w 6 tyg moja dr nie widziała go.albo sprzęt gorszy albo nie wiem. Miał ktoś podobnie ?

Jutro punkcja i później zaczynamy przygodę ze szczepieniami
człowiek na tym etapie to już wszystko bierze, mógłby nawet czarować 🤣
A tak serio jak zaskoczy to potem już o kolejne łatwiej.
Większość z nas doczekała się krzykacza nocnego 🤣od wersji light do wersji hard🤣😁🤣To była kwestia czasu i nakładów finansowych. Czasem nawet 8 procedur trzeba było.

Do mojej dr idę w poniedziałek więc zobaczymy co powie. Ta dr była tylko od badania genetycznego i ona tylko powiedziała że mogę krwawić po stosunku.kazała mi zwiększyć acard na 150. Zobaczymy w poniedziałek na wizycie co powie moja dr . Sama nie wiem co myśleć bo nie wiem czy to krwiak z mojego krwawienia w 6 tygodniu czy coś nowego! Ale jak plamilam w 6 tyg moja dr nie widziała go.albo sprzęt gorszy albo nie wiem. Miał ktoś podobnie ?
Mógł być mały krwiak. Pod wpływem progesteronu pękały kolejne naczynia i się powiększał dalej…
U mnie nie było nic widać. Jak dostałam krwotoku to w szpitalu nic nie widzieli. W klinice znaleźli później krwiak tylko on pękł a nie się sączył. Fibalnie był w 12tc wielkości zarodka. Nawet mysleli ze to trojaczki tylko jeden zarodek obumarł.
Ale ja byłam po covid jak dostałam krwawienia i osłabienie swoje zrobiło…

człowiek na tym etapie to już wszystko bierze, mógłby nawet czarować 🤣
A tak serio jak zaskoczy to potem już o kolejne łatwiej.
Większość z nas doczekała się krzykacza nocnego 🤣od wersji light do wersji hard🤣😁🤣To była kwestia czasu i nakładów finansowych. Czasem nawet 8 procedur trzeba było.
Mam nadzieję że mi ta 3 starczy , bo więcej już funduszy nie zdobędę ( kiedyś trzeba powiedzieć stop) , chyba że napadnie na bank pod osłoną nocy 🤔 co by w sumie nie było takie głupie ... Gotówka zawsze się przyda w każdej ilości 🙈 kiedyś powiedziałam sobie że muszę zrobić wszystko , spróbować wszystkie w razie porażki żeby móc spojrzeć na siebie w lustrze i powiedzieć że zrobiłam wszystko co w mojej mocy ...

Jutro punkcja i później zaczynamy przygodę ze szczepieniami
Poczytaj historie lolitki - początki IVF w PL. Za sobą 8 procedur z czego 6 - urodzenie zdrowy człowiek już chybs z 10l. Potem 7 biochemiczna, potem 8 kolejny dziec. U nich było PESE i tylko jeden zarodek zawsze bo tak to jest, mimo ogromu komórek.
Była Gizas co było 6 procedur finalnie ostatnia ciąża i urodzenie. Z czego dzieciaczek to dziecko przez duże D bo ogromne było. Z 60cm noworodek 😱Zdrowe i wspaniałe dzieciaki dzielnych mam 😁

reklama
Z krwiakiem nie mialam do czynienia.
Acard 150 biore od poczatku ciazy.
No i jakosc aparatow zdecydowanie rozni sie.
✊🏻✊🏻✊🏻

Do góry