reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Troszkę mnie tu nie było, ale wiecie jak to czasami jest, natłok obowiązków, ale dzisiaj was nadrabiam :)
martka malinus
serdecznie gratuluje, nawet nie wiecie jak się cieszę i trzymam dalej kciuki żeby było wszystko dobze:)
Fasun za ciebie też ogromne kciuki:)
ikasia myślę że to dobrze że podchodzisz na naturalnym cyklu, tym razem na pewno się uda. mi nic nie podawali na pęknięcie, sam mi pękł 2 dni wcześniej.
asia77 też trzymam kciuki aby maluchy się zadomowiły na 9 miesięcy
A poza tym u mnie wszystko w porządku:) Leżę w szpitalu ale tylko na 2 dni i tylko na badania mnie lekarz wziął, żeby nie płacić prywatnie. Mój maluszek mierzy 2 cm i dzisiaj w końcu słyszałam upragnione serduszko, niesamowite....
Dziewczynki może będę troszkę żadziej zaglądać ale caly czas będę z wami myślami i będę trzymała za was kciuki, abyście i wy usłyszały serduszko. Pamiętajcie ze musicie być silne!!!

reklama
Hola, a u Ciebie od czego ten krwiaczek?

Asia super ze już po, teraz leż i odpoczywaj, niech maluszki mocno się wgryzają:)

Dagnes to super ze jeszcze w kwietniu transferujesz:)

Ikasia
ja też miałam podobnie kiedyś kończył się jeden a za chwilkę drugi rozkręcił tzn trwał dość długo i był taka sinusoida, ale ten drugi też trwał z 2 dni. Myślę ze to organizm po stymulacji tak wariuje.

Asia możesz brać 3 nospy na dzień, przynajmniej ja tak mam przypisane od początku, jednak nie musiałam brać - trzymam kciuki za maluszki, aby zadomowiły się w brzuszku &&&&&

Malinuś krwiak powstaje jak peknie jakies naczynie, a dlaczego pękło nie wiadomo. teraz musi sie wchłonąć.
Gotadora co u Ciebie i maluszków? wszystko w porządku?

Hola dziękuje że pytasz :-) u nas wszystko dobrze. Ostatnio zawsze około północy mam wrażenie że maluszki grają w ping ponga :-D Hola a wiesz co może u Molli?

Kinga - myślę o Tobie dość często, szkoda że się nie odzywasz - pozdrawiam Cię :-)

reklama
hola oszczędzaj się, mam nadzieję,że krwiaczek zniknie i będziesz mogła chodzić na długie spacery w słońcu :-)
mgiełka gratuluję serduszka:-D sama się nie mogę doczekać, a jeszcze nawet pęcherzyka nie widziałam ;-)

Do góry