reklama
U
Usunięty2
Gość
Lilia bo crio wezme z 2 lub 3 dni wolnego i do pracy...po pierwszym transferze nic lezenie mi nie dalo, a prace mam siedzaca troche stresujaca ale dam rade
Ja właśnie przywiozłam dwa dzidziulki w brzuszku do domu :-) trochę się martwię , bo boli mnie podbrzusze i wciąż mi coś wycieka :-( Ile tabl nospy można na dobę?
Ale mnie embriolożka zszokowała przed transferem: tak jak Wam pisałam pobrali mi 10 oocytów z czego 6 po zapłodnieniu zaczęło się dzielić, a ona do mnie , że oprócz tych 6 zaczęły się dzielić jeszcze 2 tyle,że z opóźnieniem. Więc wspólnie zadecydowałyśmy ,aby całą szóstkę zostawić do poniedziałku i wtedy zobaczymy ,które warto zamrozić
martka gratuluję
martaczi ja pod koniec stymulacji estradiol miałam 2000
Jejku jak się cieszę , tylko martwi mnie ten płyn,boję się ,że to dzidziulki:-(
Ale mnie embriolożka zszokowała przed transferem: tak jak Wam pisałam pobrali mi 10 oocytów z czego 6 po zapłodnieniu zaczęło się dzielić, a ona do mnie , że oprócz tych 6 zaczęły się dzielić jeszcze 2 tyle,że z opóźnieniem. Więc wspólnie zadecydowałyśmy ,aby całą szóstkę zostawić do poniedziałku i wtedy zobaczymy ,które warto zamrozić
martka gratuluję
martaczi ja pod koniec stymulacji estradiol miałam 2000
Jejku jak się cieszę , tylko martwi mnie ten płyn,boję się ,że to dzidziulki:-(
lkasia
Fanka BB :)
Asiu
gratuluje cięzarówko..oby dzieciaki juz z Tobą zostały

A bólami się nie przejmuj....po pierwsze boli Cie jeszcze po punkcji...mnie tak bolalo prawie przez tydzien...ale nie bralam nospy...wolalam nie brac chemii...Ty na zwolnieniu jestes??
A mnie wczoraj moj organizm zszokowal....bo jest8dc a ja zaczelam plamić...tampona az musialam wlozyc...a dzisiaj juz nic....
gratuluje cięzarówko..oby dzieciaki juz z Tobą zostały
A bólami się nie przejmuj....po pierwsze boli Cie jeszcze po punkcji...mnie tak bolalo prawie przez tydzien...ale nie bralam nospy...wolalam nie brac chemii...Ty na zwolnieniu jestes??
A mnie wczoraj moj organizm zszokowal....bo jest8dc a ja zaczelam plamić...tampona az musialam wlozyc...a dzisiaj juz nic....

kwiatuszekq20
o kurcze nie wiedzialam ze mieszkasz za granica , wiem jak tam jest wlasnie z proadzeniem ciazy mam rodzine za granicaKwiatuszkq- niestety tylko w Polsce takie luksusy ze beta w każdej przychodni. Ja mieszkam w Danii i tutaj tylko test a pierwsza wizyta u poloznej koło 10 tygodnia. ( Ze to in vitro to bede miala wizyte ze usg w klinice ale dopiero kolo 8 tyg)Na cała ciążę 1 max 2 usg i lekarza w poprzedniej ciąży ani razu nie widziałam łącznie z porodem. Dużo bym dała by sobie bete tak 2 razy zrobić.
Asia kciukaski zacisniete widzisz Twoje maluszki walcza wiec te sie ladnie zadomowia w brzuszku
dagnes78
Asia super, cieszę się razem z Tobą, ja dziewczyny po wizycie. Polipa nie ma, wchłonął się, wiec od jutra zaczynam tablety, i pewnie na koniec kwietnia będzie transfer 1 śnieżynki. Pozdrawiam gorąco!!:-)
reklama
Podziel się: