reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lilia bo crio wezme z 2 lub 3 dni wolnego i do pracy...po pierwszym transferze nic lezenie mi nie dalo, a prace mam siedzaca troche stresujaca ale dam rade:)

Ja właśnie przywiozłam dwa dzidziulki w brzuszku do domu :-) trochę się martwię , bo boli mnie podbrzusze i wciąż mi coś wycieka :-( Ile tabl nospy można na dobę?
Ale mnie embriolożka zszokowała przed transferem: tak jak Wam pisałam pobrali mi 10 oocytów z czego 6 po zapłodnieniu zaczęło się dzielić, a ona do mnie , że oprócz tych 6 zaczęły się dzielić jeszcze 2 tyle,że z opóźnieniem. Więc wspólnie zadecydowałyśmy ,aby całą szóstkę zostawić do poniedziałku i wtedy zobaczymy ,które warto zamrozić
martka gratuluję
martaczi ja pod koniec stymulacji estradiol miałam 2000
Jejku jak się cieszę , tylko martwi mnie ten płyn,boję się ,że to dzidziulki:-(

Asia nic się nie martw to na pewno nie dzieciaki. Nie ma takiej opcji. Brzuch boli i może boleć.Co do nospy to nie wiem, przeczytaj na opakowaniu pisze pewnie ile. Odpoczywaj i czuj się jak ciężarówa, bo już jesteś.

Asiu
gratuluje cięzarówko..oby dzieciaki juz z Tobą zostały:):)
A bólami się nie przejmuj....po pierwsze boli Cie jeszcze po punkcji...mnie tak bolalo prawie przez tydzien...ale nie bralam nospy...wolalam nie brac chemii...Ty na zwolnieniu jestes??

A mnie wczoraj moj organizm zszokowal....bo jest8dc a ja zaczelam plamić...tampona az musialam wlozyc...a dzisiaj juz nic....:eek:

Kwiatuszkq- niestety tylko w Polsce takie luksusy ze beta w każdej przychodni. Ja mieszkam w Danii i tutaj tylko test a pierwsza wizyta u poloznej koło 10 tygodnia. ( Ze to in vitro to bede miala wizyte ze usg w klinice ale dopiero kolo 8 tyg)Na cała ciążę 1 max 2 usg i lekarza w poprzedniej ciąży ani razu nie widziałam łącznie z porodem. Dużo bym dała by sobie bete tak 2 razy zrobić.
o kurcze nie wiedzialam ze mieszkasz za granica , wiem jak tam jest wlasnie z proadzeniem ciazy mam rodzine za granica

Asia kciukaski zacisniete widzisz Twoje maluszki walcza wiec te sie ladnie zadomowia w brzuszku

Asia super, cieszę się razem z Tobą, ja dziewczyny po wizycie. Polipa nie ma, wchłonął się, wiec od jutra zaczynam tablety, i pewnie na koniec kwietnia będzie transfer 1 śnieżynki. Pozdrawiam gorąco!!:-)

reklama
Do góry