reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Elona, gratuluję córeczki. Tez bym chciała dziewczynkę, a mój mąż synka :-)
Martka, Tobie też gratuluję pięknego przyrostu.
Martka, Tobie też gratuluję pięknego przyrostu.
Dzień dobry wszystkim:-).
Elona gratuluję córci.
Martka to idzie betka na parkę. Moja była bardzo podobna, a na początku były dwa bąbelki;-). Wujek Dariusz M. ma rękę ostatnio że hoho.
Lawendowy sen a ty jak się czujesz? dały ci spokój te choróbska wreszcie?
Madzia przykro mi że tym razem ci się nie udało.
Elona gratuluję córci.
Martka to idzie betka na parkę. Moja była bardzo podobna, a na początku były dwa bąbelki;-). Wujek Dariusz M. ma rękę ostatnio że hoho.
Lawendowy sen a ty jak się czujesz? dały ci spokój te choróbska wreszcie?
Madzia przykro mi że tym razem ci się nie udało.
Czesc Dziewczyny,:-)
Jak sie maja chorobki??? Trzeba przyznac,ze to nagle ocieplenie spwodowalo,ze czesto slyszy sie i widzi ludzi zakatarzaonych czy kaszlacych.
Elona, gatuluje corci :-) Moj maz czeka na corcie. Ja poczatkowo myslalam o chlopaku ale mezus mi wmowil ,ze jest corcia i koniec hihihi MOze jutro na wizycie lekarz sie doszuka co tam sie w brzusiu kryje.;-)
Kiran, pocichutku gratuluje i zycze aby czas do bety szybko minal.:-)
Masia, owoccnej stymulacji &&&&&&&&&&
Martka, beta sicznie przyrosla GRATULUJE!!!!
Hola jak sie czujesz??? Lezysz?
MILEGO POPOLUDNIA DZIEWCZYNKI :-)
Jak sie maja chorobki??? Trzeba przyznac,ze to nagle ocieplenie spwodowalo,ze czesto slyszy sie i widzi ludzi zakatarzaonych czy kaszlacych.
Elona, gatuluje corci :-) Moj maz czeka na corcie. Ja poczatkowo myslalam o chlopaku ale mezus mi wmowil ,ze jest corcia i koniec hihihi MOze jutro na wizycie lekarz sie doszuka co tam sie w brzusiu kryje.;-)
Kiran, pocichutku gratuluje i zycze aby czas do bety szybko minal.:-)
Masia, owoccnej stymulacji &&&&&&&&&&
Martka, beta sicznie przyrosla GRATULUJE!!!!
Hola jak sie czujesz??? Lezysz?
MILEGO POPOLUDNIA DZIEWCZYNKI :-)
martka273
Fanka BB :)
hola no wujek dr M szaleje ostatnio hehe ale sony też miała taką betke i jeden pęcherzyk ;-)no zobaczymy, żeby tylko był maluszek zdrowy w pęcherzyku.
martka - superowy przyrost!!!! Bardzo się cieszę!!! :-):-)
hola - ja również pokładam ogromne nadzieję w Naszym dobry wujku doktorze M. ;-) Na ostatniej wizycie mi obiecał, że musi zrobić wszystko, aby tym razem był sukces, bo już zaliczyłam 2 porażki
hola - ja również pokładam ogromne nadzieję w Naszym dobry wujku doktorze M. ;-) Na ostatniej wizycie mi obiecał, że musi zrobić wszystko, aby tym razem był sukces, bo już zaliczyłam 2 porażki
Agapl witaj.
u mnie bez zmian. krwiak jest więc leżę choć ostatnie trzy dni takie ładne że wyszłam na zewnątrz na chwilkę. zobaczymy na następnej wizycie czy się zmniejszy. mam nadzieję że tak.
a ty jak się czujesz? jak twój maluszek?
u mnie bez zmian. krwiak jest więc leżę choć ostatnie trzy dni takie ładne że wyszłam na zewnątrz na chwilkę. zobaczymy na następnej wizycie czy się zmniejszy. mam nadzieję że tak.
reklama
Agapl witaj.
To lez kochana i nie forsuj za duzo. A kiedy masz nastepna wizyte? Krwiak niech juz sobie pojdzie a kyszzz
U mnie dobrze, dziekuje. Walcze z katarem ale dzis popoludniu czuje ,ze chyba pomalu go zwalczam. Dzieciatko widzielismy tydzien temu.Ma 6,5cm i ma sie dobrze. Jutro mamy kolejna wizyte,przeziernosc i inne wymiary.
Podziel się: