reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to już wiem…
Beta 25 :/
12 dpt 5 dniowego zarodka… nie jest to 3 cyfrowa Beta, która mówi, że będzie dobrze
Ale w sumie pierwszy raz w życiu mam jakakolwiek betę.
Napisałam do Pani doktor, zobaczymy co mam dalej robić.
Czyli jak smuteczki, to nawet się nie łudzić, że za 48h będzie dobry przyrost bety i że na wynikach jest oznaczona ciąża i że mogło dojść do późniejszego zagnieżdżenia?

No to już wiem…
Beta 25 :/
12 dpt 5 dniowego zarodka… nie jest to 3 cyfrowa Beta, która mówi, że będzie dobrze
Ale w sumie pierwszy raz w życiu mam jakakolwiek betę.
Napisałam do Pani doktor, zobaczymy co mam dalej robić.
Nisko, ale wiesz, że najważniejszy jest przyrost. Zobacz jak będzie pojutrze.

Pierwszy wynik po 12 dpt 14, za 3 dni 28 i kolejne 3 dni 248. Nagle krwawienie beta i już spadła do 68.
Tylko Ty miałaś chyba 3 dniowy zarodek. A tutaj blastka. Nawet mi wydaje się, że jak na 12 dpt to mało. Raczej wydaje mi się, że spadkowa. Ale może się mylę. Cuda się zdarzają.

reklama
Powiem szczerze, ze jakby mi dali glukometr i te paski na nfz to moglabym sie badac. Gorzej jak znow prywatnie trzeba bedzie to kupic, zeby sobie sprawdzac cukier..
Tak btw. Nie wiem czy wiecie ale sa leki dla kobiet w ciazy darmowe. Ja wczoraj neoparin tak wzielam. Na stronie ministerstwa sa wytyczne. Jest progesteron ale luteina. Ja mam niestety lutinus i prolutex. Z tego co pamietam encorton, euthyrox i na pewno insulina.
Czy Ciebie też ten Neoparin tak boli jak robisz zastrzyk

Do góry