Załóż sobie IKP i będziesz mieć podglad recepty.Ja mam kod wiec recepty nie widzialam ale podobno jest tam zaznaczone, ze ciaza.
Edit: i wystawia mi normalnie lekarz w klinice
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Koncert?dostaniesz glukometr za darmo od diabetologa i receptę na paski 30% odpłatności. Niestety koncert trzeba kupować już na 100%. Poprawcie jesli się mylę
Orchidea33
W sumie dobry pomyslZałóż sobie IKP i będziesz mieć podglad recepty.
Sherlook
Ja założyłam już dawno i polecam.Załóż sobie IKP i będziesz mieć podglad recepty.
Ewewie
Aktywna w BB
Czyli jak smuteczki, to nawet się nie łudzić, że za 48h będzie dobry przyrost bety i że na wynikach jest oznaczona ciąża i że mogło dojść do późniejszego zagnieżdżenia?No to już wiem…
Beta 25 :/
12 dpt 5 dniowego zarodka… nie jest to 3 cyfrowa Beta, która mówi, że będzie dobrze
Ale w sumie pierwszy raz w życiu mam jakakolwiek betę.
Napisałam do Pani doktor, zobaczymy co mam dalej robić.
Ja też tak miałam niskie betę i okazało się że biochemiczna.Czyli jak smuteczki, to nawet się nie łudzić, że za 48h będzie dobry przyrost bety i że na wynikach jest oznaczona ciąża i że mogło dojść do późniejszego zagnieżdżenia?
Nisko, ale wiesz, że najważniejszy jest przyrost. Zobacz jak będzie pojutrze.No to już wiem…
Beta 25 :/
12 dpt 5 dniowego zarodka… nie jest to 3 cyfrowa Beta, która mówi, że będzie dobrze
Ale w sumie pierwszy raz w życiu mam jakakolwiek betę.
Napisałam do Pani doktor, zobaczymy co mam dalej robić.
Pierwszy wynik po 12 dpt 14, za 3 dni 28 i kolejne 3 dni 248. Nagle krwawienie beta i już spadła do 68.Ja też tak miałam niskie betę i okazało się że biochemiczna.
Sherlook
Tylko Ty miałaś chyba 3 dniowy zarodek. A tutaj blastka. Nawet mi wydaje się, że jak na 12 dpt to mało. Raczej wydaje mi się, że spadkowa. Ale może się mylę. Cuda się zdarzają.Pierwszy wynik po 12 dpt 14, za 3 dni 28 i kolejne 3 dni 248. Nagle krwawienie beta i już spadła do 68.
reklama
Magda 1234
Czy Ciebie też ten Neoparin tak boli jak robisz zastrzykPowiem szczerze, ze jakby mi dali glukometr i te paski na nfz to moglabym sie badac. Gorzej jak znow prywatnie trzeba bedzie to kupic, zeby sobie sprawdzac cukier..
Tak btw. Nie wiem czy wiecie ale sa leki dla kobiet w ciazy darmowe. Ja wczoraj neoparin tak wzielam. Na stronie ministerstwa sa wytyczne. Jest progesteron ale luteina. Ja mam niestety lutinus i prolutex. Z tego co pamietam encorton, euthyrox i na pewno insulina.
Podziel się: