reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ojojoj chyba czeka cię dieta[emoji33] A może wczoraj zjadłaś dużo cukrów i to dlatego. 12h przed nie powinno się jeść. Mi tak przed krzywą lekarz mówił.
12h to może być za dluga przerwa i temu wybija z rana cukier... Ja teraz jem 19.30 kolację weglowodany-tluszcze-bialka A ok.21 30 tylko sałatka warzywna z jakimś mięskiem, serem albo jajkiem i ok. 8 mam cukier 79-83

reklama
Chodziło mi Kochana o Glukometr 😉
Powiem szczerze, ze jakby mi dali glukometr i te paski na nfz to moglabym sie badac. Gorzej jak znow prywatnie trzeba bedzie to kupic, zeby sobie sprawdzac cukier..
Tak btw. Nie wiem czy wiecie ale sa leki dla kobiet w ciazy darmowe. Ja wczoraj neoparin tak wzielam. Na stronie ministerstwa sa wytyczne. Jest progesteron ale luteina. Ja mam niestety lutinus i prolutex. Z tego co pamietam encorton, euthyrox i na pewno insulina.

Powiem szczerze, ze jakby mi dali glukometr i te paski na nfz to moglabym sie badac. Gorzej jak znow prywatnie trzeba bedzie to kupic, zeby sobie sprawdzac cukier..
Tak btw. Nie wiem czy wiecie ale sa leki dla kobiet w ciazy darmowe. Ja wczoraj neoparin tak wzielam. Na stronie ministerstwa sa wytyczne. Jest progesteron ale luteina. Ja mam niestety lutinus i prolutex. Z tego co pamietam encorton, euthyrox i na pewno insulina.
Tak, ja też się zdziwiłam, że dostałam ostatnio neoparin za free

Tak, ja też się zdziwiłam, że dostałam ostatnio neoparin za free
A macie jakiś kod wpisywany w receptę, żeby za darmo dostać te leki? Bo ja jestem na luteinie i pewnie jeszcze troche będę. Mój prowadzący wszystkie recepty pisze mi na 100% bo nie ma umowy z nfz. A w invicta musze zapłacić 80 złotych, żeby mi wypisali receptę z ryczałtem.. masakra z tymi lekami

No to już wiem…
Beta 25 :/
12 dpt 5 dniowego zarodka… nie jest to 3 cyfrowa Beta, która mówi, że będzie dobrze
Ale w sumie pierwszy raz w życiu mam jakakolwiek betę.
Napisałam do Pani doktor, zobaczymy co mam dalej robić.

A macie jakiś kod wpisywany w receptę, żeby za darmo dostać te leki? Bo ja jestem na luteinie i pewnie jeszcze troche będę. Mój prowadzący wszystkie recepty pisze mi na 100% bo nie ma umowy z nfz. A w invicta musze zapłacić 80 złotych, żeby mi wypisali receptę z ryczałtem.. masakra z tymi lekami
niestety jak prowadzacy nie ma umowy z NFZ to tylko na 100% moze wypisać 😔

dostaniesz glukometr za darmo od diabetologa i receptę na paski 30% odpłatności. Niestety koncert trzeba kupować już na 100%. Poprawcie jesli się mylę

reklama
Ja mam kod wiec recepty nie widzialam ale podobno jest tam zaznaczone, ze ciaza.
Edit: i wystawia mi normalnie lekarz w klinice

Do góry