Orchidea33
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paracetamol , jest dozwolony a lepiej lyknac niz sie meczyc - tak mowi moj lekarz . Tez bralam kilka razyKochane jak sobie radzicie/radziłyście z silnymi bólami głowy w ciąży? To dopiero I trymestr a ja tak cierpię, że szok..
Paracetamol mi nir pomaga. Musze wziąć ze trzy tabletki jednocześnie żeby pomogło...ale wzięłam w nocy, to może teraz też wezmęParacetamol , jest dozwolony a lepiej lyknac niz sie meczyc - tak mowi moj lekarz . Tez bralam kilka razy
Bożeeeee nie martw sie.. Nie wien na jakiej podstawie ktoe takie glupoty mowi.. Dawaly chociaz jakies racjonalne argumenty?Ja dziś weszłam radosna do pracy i od razu na wstępie dziewczyny mnie zgasiły, że w Polsce niedługo też będzie wojna! Że one nic w tym roku nie planują, koleżanka z pokoju miała robić remont i nie robi, druga nawet nie sadzi warzyw w ogródku, bo zaraz będzie po nas[emoji24][emoji24] Przeraziły mnie.
Kochane jak sobie radzicie/radziłyście z silnymi bólami głowy w ciąży? To dopiero I trymestr a ja tak cierpię, że szok..
Dużo dużo wody, w najgorszym wypadku Apap, czasami smarowalam amolem lub obwiazywalam mocno głowę apaszką.. to mi pomagałoTez mam dzis mega bol glowy.. ja staram sie duzo pic wody ale na razie nie ma poprawy
co 6 godzin mozesz brac . Ja ostanio jeszcze kupilam takie plastry chlodzace na glowe i troche pomoglyParacetamol mi nir pomaga. Musze wziąć ze trzy tabletki jednocześnie żeby pomogło...ale wzięłam w nocy, to może teraz też wezmę
Tez tak mialam, przed ciaza nega zdrowe odzywianie, codzienne koktajle, duzo rybek zeby omega 3 dostarczyc, pieczywko tylko z dobrych piekarni a w ciąży rybowstret, koktajlu nawet raz nie pilam bo nie mam w ogóle ochoty, i prawie ciagle jen biale pieczywo, zwykle bulkiJak sobie pomyśle, że przed transferem starałam się zdrowo odżywiać-warzywa, owoce, tylko żywność nieprzetworzona, dużo białka, zero slodyczy... A teraz na śniadanie trzy migdały, woda z imbirem, na obiad ziemniaki z masłem, na kolacje bułka ze smalcem i ogórkiem kiszonym. Dieta dramat.
Całą noc śpię z mokrym zimnym ręcznikiem na głowie ostatnio pomogło, tym razem nie bardzo ☹☹co 6 godzin mozesz brac . Ja ostanio jeszcze kupilam takie plastry chlodzace na glowe i troche pomogly
Wizyta w Invimed Warszawa 260 zl. MasakraMasakra! Podwyżki cen są nieadekwatnie duze nawet do tak dużej inflacji i podwyżek prądu. Mam nadzieję, że zaraz skończę przygodę z invicta.
zrobisz sobie jak beta będzieDziewczyny siedzę przed laboratorium, czekam na pobranie do bety… chyba dziś oszaleje, tak się stresuję. Wyniki po 14:00. Już chyba wole ten czas oczekiwania, nawet nie odważyłam się zrobić sikańca… chociaż kusiło.