reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja dziś weszłam radosna do pracy i od razu na wstępie dziewczyny mnie zgasiły, że w Polsce niedługo też będzie wojna! Że one nic w tym roku nie planują, koleżanka z pokoju miała robić remont i nie robi, druga nawet nie sadzi warzyw w ogródku, bo zaraz będzie po nas[emoji24][emoji24] Przeraziły mnie.
Bożeeeee nie martw sie.. Nie wien na jakiej podstawie ktoe takie glupoty mowi.. Dawaly chociaz jakies racjonalne argumenty? :)

Kochane jak sobie radzicie/radziłyście z silnymi bólami głowy w ciąży? To dopiero I trymestr a ja tak cierpię, że szok..
Tez mam dzis mega bol glowy.. ja staram sie duzo pic wody ale na razie nie ma poprawy :(
Dużo dużo wody, w najgorszym wypadku Apap, czasami smarowalam amolem lub obwiazywalam mocno głowę apaszką.. to mi pomagało ;)

Jak sobie pomyśle, że przed transferem starałam się zdrowo odżywiać-warzywa, owoce, tylko żywność nieprzetworzona, dużo białka, zero slodyczy... A teraz na śniadanie trzy migdały, woda z imbirem, na obiad ziemniaki z masłem, na kolacje bułka ze smalcem i ogórkiem kiszonym. Dieta dramat.
Tez tak mialam, przed ciaza nega zdrowe odzywianie, codzienne koktajle, duzo rybek zeby omega 3 dostarczyc, pieczywko tylko z dobrych piekarni a w ciąży rybowstret, koktajlu nawet raz nie pilam bo nie mam w ogóle ochoty, i prawie ciagle jen biale pieczywo, zwykle bulki 😂😂😂

reklama
Do góry