reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny siedzę przed laboratorium, czekam na pobranie do bety… chyba dziś oszaleje, tak się stresuję. Wyniki po 14:00. Już chyba wole ten czas oczekiwania, nawet nie odważyłam się zrobić sikańca… chociaż kusiło.

Dziewczyny siedzę przed laboratorium, czekam na pobranie do bety… chyba dziś oszaleje, tak się stresuję. Wyniki po 14:00. Już chyba wole ten czas oczekiwania, nawet nie odważyłam się zrobić sikańca… chociaż kusiło.
Nie ma rady na ten stres. Każda z nas musi to przejść :) głowa do góry, już dziś możesz się dowiedzieć, że jesteś w ciąży 😍

W invicta znów podwyżki. Wizyta kosztuje 210zl ( podwyżka z 190). Badania krwi też droższe.
Kochana, ja tez już u siebie podwyższyłam ceny. Nawet nie wyobrażasz sobie o ile wzrosły ceny zaopatrzenia medycznego i leków. Zaczynamy się bić o to, bo hurtownie maja braki.
Nadto efekt nowego ładu i każdy od lekarza po personel niemedyczny żądają podwyżek.
Laboratoria podnoszą ceny drastycznie.
To niestety nie wina placówki i ich chęci zysku.

Kochana, ja tez już u siebie podwyższyłam ceny. Nawet nie wyobrażasz sobie o ile wzrosły ceny zaopatrzenia medycznego i leków. Zaczynamy się bić o to, bo hurtownie maja braki.
Nadto efekt nowego ładu i każdy od lekarza po personel niemedyczny żądają podwyżek.
Laboratoria podnoszą ceny drastycznie.
To niestety nie wina placówki i ich chęci zysku.
Wiem ile kosztują leki i zaopatrzenie medyczne. Jestem z branzy. Nie podnioslysmy cen.

ja legginsy kupilam sporo przed ciąża w pepco ale piją w brzuch.... gdzie kupić zeby wygodne były? Ja do swiat nie wiem w czym będę chodzic a co dopiero po Hahah
Fajne leginsy sa a przynajmniej byly w zeszlym riku w c&a takie nie ciazowe ale z szerokum pasem.Idealne👍👍Chodzilam w ciazy(koszt jakues 30zl wiec tansze niz te typowo ciazowe)i po ciazy.Chodze nadal bo uciskaja mi brzuch wiec wyglada lepiej.Tych normalnych leginsow nie lubie bo rzeczywiscie pija w brzuch.

reklama
Do góry