Oj tam, cos musisz jesc
reklama
ja miałam przepisany przed samym transferem taki spray LenzettoCześć dziewczyny czy któraś z was miała problem z cienkim endometrium? Możecie polecić coś co ładnie wspomoże.
Ja raz przed inseminacja miałam brać viagre dopochwowo żeby endometrium podrosloCześć dziewczyny czy któraś z was miała problem z cienkim endometrium? Możecie polecić coś co ładnie wspomoże.
Nie ma rady na ten stres. Każda z nas musi to przejść głowa do góry, już dziś możesz się dowiedzieć, że jesteś w ciążyDziewczyny siedzę przed laboratorium, czekam na pobranie do bety… chyba dziś oszaleje, tak się stresuję. Wyniki po 14:00. Już chyba wole ten czas oczekiwania, nawet nie odważyłam się zrobić sikańca… chociaż kusiło.
Kochana, ja tez już u siebie podwyższyłam ceny. Nawet nie wyobrażasz sobie o ile wzrosły ceny zaopatrzenia medycznego i leków. Zaczynamy się bić o to, bo hurtownie maja braki.W invicta znów podwyżki. Wizyta kosztuje 210zl ( podwyżka z 190). Badania krwi też droższe.
Nadto efekt nowego ładu i każdy od lekarza po personel niemedyczny żądają podwyżek.
Laboratoria podnoszą ceny drastycznie.
To niestety nie wina placówki i ich chęci zysku.
Wiem ile kosztują leki i zaopatrzenie medyczne. Jestem z branzy. Nie podnioslysmy cen.Kochana, ja tez już u siebie podwyższyłam ceny. Nawet nie wyobrażasz sobie o ile wzrosły ceny zaopatrzenia medycznego i leków. Zaczynamy się bić o to, bo hurtownie maja braki.
Nadto efekt nowego ładu i każdy od lekarza po personel niemedyczny żądają podwyżek.
Laboratoria podnoszą ceny drastycznie.
To niestety nie wina placówki i ich chęci zysku.
Fajne leginsy sa a przynajmniej byly w zeszlym riku w c&a takie nie ciazowe ale z szerokum pasem.IdealneChodzilam w ciazy(koszt jakues 30zl wiec tansze niz te typowo ciazowe)i po ciazy.Chodze nadal bo uciskaja mi brzuch wiec wyglada lepiej.Tych normalnych leginsow nie lubie bo rzeczywiscie pija w brzuch.ja legginsy kupilam sporo przed ciąża w pepco ale piją w brzuch.... gdzie kupić zeby wygodne były? Ja do swiat nie wiem w czym będę chodzic a co dopiero po Hahah
reklama
Cóż, moje faktury pokazują coś zupełnie innegoWiem ile kosztują leki i zaopatrzenie medyczne. Jestem z branzy. Nie podnioslysmy cen.
Podziel się: