Wiagra dopochwowo.Cześć dziewczyny czy któraś z was miała problem z cienkim endometrium? Możecie polecić coś co ładnie wspomoże.
Ja miałam sildelafil
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiagra dopochwowo.Cześć dziewczyny czy któraś z was miała problem z cienkim endometrium? Możecie polecić coś co ładnie wspomoże.
ja do swojej dr, która odeszla z invicty, zapisałam sie na wizyte do polmedu. Chcialam teleporade ale początkowo mówili że nie maja takiej opcji bo to wizyta z usg. Pozniej sie zgodzili, ale skoro to bez usg to muszą ustalic cenę. Ustalili.... 250 zł za teleporade. ( wizyta stacjonarna z usg tyle samo) wiec 210 to i tak mniej....W invicta znów podwyżki. Wizyta kosztuje 210zl ( podwyżka z 190). Badania krwi też droższe.
gdzie pracujesz?Wiem ile kosztują leki i zaopatrzenie medyczne. Jestem z branzy. Nie podnioslysmy cen.
Masakra! Podwyżki cen są nieadekwatnie duze nawet do tak dużej inflacji i podwyżek prądu. Mam nadzieję, że zaraz skończę przygodę z invicta.ja do swojej dr, która odeszla z invicty, zapisałam sie na wizyte do polmedu. Chcialam teleporade ale początkowo mówili że nie maja takiej opcji bo to wizyta z usg. Pozniej sie zgodzili, ale skoro to bez usg to muszą ustalic cenę. Ustalili.... 250 zł za teleporade. ( wizyta stacjonarna z usg tyle samo) wiec 210 to i tak mniej....
Ale masz rację wszystko drożeje.... szkoda że pensje tak nie rosną.
Opieka medyczna zwierząt towarzyszacychgdzie pracujesz?
Ja przyjmowałam viagre dopochwowo i lykalam resveratrolCześć dziewczyny czy któraś z was miała problem z cienkim endometrium? Możecie polecić coś co ładnie wspomoże.
Tez mam dzis mega bol glowy.. ja staram sie duzo pic wody ale na razie nie ma poprawyKochane jak sobie radzicie/radziłyście z silnymi bólami głowy w ciąży? To dopiero I trymestr a ja tak cierpię, że szok..
Ja nie pomogę, bo mnie od dnia transferu nie zabolała głowa. A wcześniej miałam takie migreny, że po ścianach chodziłam i wymiotowałam. Raz na dwa tygodnie przynajmniej. Bardzo mnie to cieszy[emoji846][emoji846]Kochane jak sobie radzicie/radziłyście z silnymi bólami głowy w ciąży? To dopiero I trymestr a ja tak cierpię, że szok..