reklama
Hej dziewczyny.
Wiem, ze zniknelam zaraz po przywitaniu sie ale nerwowo nie dawalam rady cały czas czytać o waszych powodzeniach, niepowodzeniach i stratach. Z wielka siła odciełam sie od netu i starałam sie nie myśleć o temacie.
Chcialam wam tylko powiedzieć ze podczas transferu ( w sumie moment przed ) na tv połączonym z usg pokazali nam naszego embrionka 8 komórkowego. Tak z bliska ze dokładnie wszystko było widać. Wiadomo widziałam juz 8 komórkowego embrionka w necie itd, ale ten był nasz. To nasze dzieciatko. Cudowne to było.
Wczoraj był 8 dpt i popołudniu stwierdziła ze zrobię test bo juz nie daje rady. Miałam jeden test w domu. Poszłam do łazienki wysikalam sie i wyszłam. Po minucie przypomnialam sobie ze miałam test zrobić.
Odczekal 15 min i poszłam zrobić. Wyszła druga krecha. Nie jakaś super mocna , ale widoczna. Stałam i sie na nie gapilam. Bo w klinice każą zrobić test 17 dni po. Powiedziałam tylko siostrze i dziś wam. Wciąż sie boje ze i tak za kilka dni dostanę @ i wszystko sie skończy.
Mezowi powiem w sobotę bo ma urodziny.
Jeszcze jedno. Dziewczyny po teanswerach. U mnie sie nawet nie leżało żadne 15 min po tylko wstać od razu i żyć normalnie. I nie stresujcie sie ze cos pidnioslyscie. Ja regularnie podnosze, noszę, bawie sie z Igorkiem a to 12 kg żywej wagi. I tak codziennie.
Dzis tylko o sobie ale obiecuje wbic sie na dobre i zostać z wami.
Roxi- gratuluje mamusiu. Wszystko będzie dobrze. Pamietam twoja poprzednia historie. Teraz juz sie udaje :-)
Wiem, ze zniknelam zaraz po przywitaniu sie ale nerwowo nie dawalam rady cały czas czytać o waszych powodzeniach, niepowodzeniach i stratach. Z wielka siła odciełam sie od netu i starałam sie nie myśleć o temacie.
Chcialam wam tylko powiedzieć ze podczas transferu ( w sumie moment przed ) na tv połączonym z usg pokazali nam naszego embrionka 8 komórkowego. Tak z bliska ze dokładnie wszystko było widać. Wiadomo widziałam juz 8 komórkowego embrionka w necie itd, ale ten był nasz. To nasze dzieciatko. Cudowne to było.
Wczoraj był 8 dpt i popołudniu stwierdziła ze zrobię test bo juz nie daje rady. Miałam jeden test w domu. Poszłam do łazienki wysikalam sie i wyszłam. Po minucie przypomnialam sobie ze miałam test zrobić.
Odczekal 15 min i poszłam zrobić. Wyszła druga krecha. Nie jakaś super mocna , ale widoczna. Stałam i sie na nie gapilam. Bo w klinice każą zrobić test 17 dni po. Powiedziałam tylko siostrze i dziś wam. Wciąż sie boje ze i tak za kilka dni dostanę @ i wszystko sie skończy.
Mezowi powiem w sobotę bo ma urodziny.
Jeszcze jedno. Dziewczyny po teanswerach. U mnie sie nawet nie leżało żadne 15 min po tylko wstać od razu i żyć normalnie. I nie stresujcie sie ze cos pidnioslyscie. Ja regularnie podnosze, noszę, bawie sie z Igorkiem a to 12 kg żywej wagi. I tak codziennie.
Dzis tylko o sobie ale obiecuje wbic sie na dobre i zostać z wami.
Roxi- gratuluje mamusiu. Wszystko będzie dobrze. Pamietam twoja poprzednia historie. Teraz juz sie udaje :-)
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
to super moze na betke idz
Kwiatuszkq- niestety tylko w Polsce takie luksusy ze beta w każdej przychodni. Ja mieszkam w Danii i tutaj tylko test a pierwsza wizyta u poloznej koło 10 tygodnia. ( Ze to in vitro to bede miala wizyte ze usg w klinice ale dopiero kolo 8 tyg)Na cała ciążę 1 max 2 usg i lekarza w poprzedniej ciąży ani razu nie widziałam łącznie z porodem. Dużo bym dała by sobie bete tak 2 razy zrobić.
Dziewczyny, chciałam się pochwalić, bo wczoraj w godzinach wieczornych przylazła @, czyli jutro pierwszy zastrzyk!!! Ehh... już nie mogę się doczekać Na wtorek umówiłam się rankiem na wizytę na podglądanko ;-) Wreszcie zbliżam się wielkimi krokami do przytulania Bąbelków
kiran - no to nieśmiało i cichutko gratuluję i cieszę się
Sylwia, Lawendowy – mam dokładnie jak Wy z nocną „pracą” Zawsze najlepiej mi się uczyło późną nocą, teraz też najlepiej myślę w godzinach późnowieczornych.Rankiem nie potrafię wstać. Tylko czasami gdy sytuacja zmusi do wczesnego wstania w weekend to mi żal, że zazwyczaj przesypiam takie piękne poranki.
kiran - no to nieśmiało i cichutko gratuluję i cieszę się
Sylwia, Lawendowy – mam dokładnie jak Wy z nocną „pracą” Zawsze najlepiej mi się uczyło późną nocą, teraz też najlepiej myślę w godzinach późnowieczornych.Rankiem nie potrafię wstać. Tylko czasami gdy sytuacja zmusi do wczesnego wstania w weekend to mi żal, że zazwyczaj przesypiam takie piękne poranki.
Aktualizacja:
18 kwietnia Martka jeszcze wyższa beta po udanym crio!
18 kwiecień Martaczi - podglądanie pęcherzyków
18 kwietnia Asia_77 udany transfer
19 kwiecień - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
19 kwiecień masia123 - początek owocnej stymulacji
20 kwietnia - poziomka2 udane crio
22 kwiecien-lkasia--wizyta owulacyjna przed udanym crio
22 kwiecień- Avocado - podglądanie zdrowego maluszka
22 kwiecień Madzialenak - usg połówkowe, podglądamy zdrowego synka
23 kwietnia Lilia♥ - wizyta przed udanym crio
23 kwiecień masia123 - podglądanie pęcherzyków
26 kwiecień Darii - podglądanie pęcherzyków
30 kwietnia Malinuś serduszkowe- podsłuchiwanie silnego serduszka!
kwiecień Dagnes udane krio
Maj joasia2906 - udane crio bliźniaki
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków
18 kwietnia Martka jeszcze wyższa beta po udanym crio!
18 kwiecień Martaczi - podglądanie pęcherzyków
18 kwietnia Asia_77 udany transfer
19 kwiecień - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
19 kwiecień masia123 - początek owocnej stymulacji
20 kwietnia - poziomka2 udane crio
22 kwiecien-lkasia--wizyta owulacyjna przed udanym crio
22 kwiecień- Avocado - podglądanie zdrowego maluszka
22 kwiecień Madzialenak - usg połówkowe, podglądamy zdrowego synka
23 kwietnia Lilia♥ - wizyta przed udanym crio
23 kwiecień masia123 - podglądanie pęcherzyków
26 kwiecień Darii - podglądanie pęcherzyków
30 kwietnia Malinuś serduszkowe- podsłuchiwanie silnego serduszka!
kwiecień Dagnes udane krio
Maj joasia2906 - udane crio bliźniaki
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków
Fusun
Lawendowy – dobrze się czuję. Nie wiem jak to możliwe, ale było lepiej już po pierwszej tabletce dostinexu.
Kiran - gratulacje:-)
Kiran - gratulacje:-)
martka273
masia to owocnego kłucia bez siniaków i niech dobra passa dr M trwa!
kiran kiedy betkę robisz?
kiran kiedy betkę robisz?
Witam dziewczynki!Wczoraj bylam na polowkowym i w koncu nasze malenstwo sie ujawnilo,bedzie dziewczynka.Poza tym wszystko ok czyli nastepny etap czekanie.Gratuluje wszystkim ktorym sie udalo,a za wszystkie trzymam kciuki,troche cierpliwosci napewno sie uda,trzeba wierzyc!Pozdrawiam:-)
reklama
Madzia-80
Zaciekawiona BB
Dziewczyny własnie dostałam @ pierw się ucieszyłam bo było tylko plamienie i przeszło...Ale teraz to już nie mam złudzeń :--(
maju starasz się o pierwsze dzieciątko?
mam do was teraz pytanie ...skoro dostałam @ szybciej to powinnam odstawic juz leki , tak?
[FONT=&]Madzia-80 ja też mam 36 lat i jestem na początku drogi dopiero…trzymam kciuki i za Ciebie.[/FONT]
maju starasz się o pierwsze dzieciątko?
mam do was teraz pytanie ...skoro dostałam @ szybciej to powinnam odstawic juz leki , tak?
Ostatnia edycja:
Podziel się: