Hmm czas liczy się od ostatniej miesiączki, ja mialam 4.02. Tak mi aplikacja wyliczyla te tygodnie.Jak ty liczysz te tygodnie?? Bo ja powinnam mieć taki jak ty a apka mi pokazuje 5 tydzień i 3 dzień.
A kiedy miałaś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm czas liczy się od ostatniej miesiączki, ja mialam 4.02. Tak mi aplikacja wyliczyla te tygodnie.Jak ty liczysz te tygodnie?? Bo ja powinnam mieć taki jak ty a apka mi pokazuje 5 tydzień i 3 dzień.
Zatrucie pokarmowe? Czy ciążowe rzyganki?
Aaa bo ja liczę inaczej. Wpisałam termin porodu jaki mi wyliczył kalkulator na podstawie dnia transferu i wieku zarodka[emoji846] Ale u mnie to by się wcale nie zgadzało z ostatnią miesiączką, bo owulację miałam w 9 dc. Czyli 5 dni wcześniej.Hmm czas liczy się od ostatniej miesiączki, ja mialam 4.02. Tak mi aplikacja wyliczyla te tygodnie.
A kiedy miałaś [emoji837]?
Spokojnie to ciążowe napewno, mnie tak poniewiera co wieczór , z rana ok ale po południu już źle a na wieczór , że tchu nie mogę złapać ,, mi czopek pomaga w dzień ale pewnie na noc już nie działa a nie chce brać ich za dużo .Raczej nie ciążowe.. do tej pory nic nie było, oprócz bólów żołądka.. sama nie wiem co mi jest.. i tak się cholernie boję...
Ja mam badania 21 z testem i zobaczymy. Jak cos będzie nie tak to wtedy zrobię bo tak to lipaJa nie badałam zarodków, zrobiłam pappe i wolne hcg.. jeśli by wyszło coś nie tak to można poszerzyć diagnostyke. A tak czy tak pewności nie mamy do samego końca
Po 10 tc czyli dokładnie kiedy będziecie robić? Ja też chcę i też jak coś będę chciała wyjechać żeby zakończyć wadliwą ciążę? Tylko boję się żeby nie było za późno. Mój gin teraz przed 2 mies jest nieobecny i będę chodziła w zastępstwie do innego, więc sama muszę tego dopilnować.Czyli tak samo jak ja
Jak najszybciej się da.Po 10 tc czyli dokładnie kiedy będziecie robić? Ja też chcę i też jak coś będę chciała wyjechać żeby zakończyć wadliwą ciążę? Tylko boję się żeby nie było za późno. Mój gin teraz przed 2 mies jest nieobecny i będę chodziła w zastępstwie do innego, więc sama muszę tego dopilnować.
A skąd termin porodu znasz?Tak mi pokazuje i w apce wybrałam po terminie porodu.Zobacz załącznik 1377774
Link do: Kalkulator Porodu | Oblicz termin porodu | dr Marian Malinowski | dr n. med. Marian Malinowski Tutaj jak wybierzesz termin transferu to ci wylicza.A skąd termin porodu znasz?