reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hmm czas liczy się od ostatniej miesiączki, ja mialam 4.02. Tak mi aplikacja wyliczyla te tygodnie.
A kiedy miałaś [emoji837]?
Aaa bo ja liczę inaczej. Wpisałam termin porodu jaki mi wyliczył kalkulator na podstawie dnia transferu i wieku zarodka[emoji846] Ale u mnie to by się wcale nie zgadzało z ostatnią miesiączką, bo owulację miałam w 9 dc. Czyli 5 dni wcześniej.

Raczej nie ciążowe.. do tej pory nic nie było, oprócz bólów żołądka.. sama nie wiem co mi jest.. i tak się cholernie boję...
Spokojnie to ciążowe napewno, mnie tak poniewiera co wieczór , z rana ok ale po południu już źle a na wieczór ,🤮🤮🤮 że tchu nie mogę złapać ,, mi czopek pomaga w dzień ale pewnie na noc już nie działa a nie chce brać ich za dużo .

Czyli tak samo jak ja :)
Po 10 tc czyli dokładnie kiedy będziecie robić? Ja też chcę i też jak coś będę chciała wyjechać żeby zakończyć wadliwą ciążę? Tylko boję się żeby nie było za późno. Mój gin teraz przed 2 mies jest nieobecny i będę chodziła w zastępstwie do innego, więc sama muszę tego dopilnować.

Tak mi pokazuje i w apce wybrałam po terminie porodu.
Screenshot_20220310-101809_Firefox.jpeg

Po 10 tc czyli dokładnie kiedy będziecie robić? Ja też chcę i też jak coś będę chciała wyjechać żeby zakończyć wadliwą ciążę? Tylko boję się żeby nie było za późno. Mój gin teraz przed 2 mies jest nieobecny i będę chodziła w zastępstwie do innego, więc sama muszę tego dopilnować.
Jak najszybciej się da.

reklama
Do góry