reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Spokojnie to ciążowe napewno, mnie tak poniewiera co wieczór , z rana ok ale po południu już źle a na wieczór ,🤮🤮🤮 że tchu nie mogę złapać ,, mi czopek pomaga w dzień ale pewnie na noc już nie działa a nie chce brać ich za dużo .
Tylko u mnie to raczej pojedynczy epizod z wymiotami.. ostatnio wymiotowałam jakoś w 2dpt czyli dawno temu.. a tu wczoraj taka akcja..i dlatego tak bardzo sie boje

Ja obstawiam, że u mnie ze 2 dni młodsza ciąża. A poza tym znów czytam o tych przyrostach i 94,9 % to wcale nie jest dużo [emoji24][emoji24][emoji24]
Czy Ty nie masz co robić tylko dodatkowo niepotrzebnie sie stresowac? 😜 nie swiruj bo jest dobrze! Mysl pozytywnie i zajmij glowe czyms innym 😉

reklama
👍
Powiem Ci, ze ja bylam w pon i najchetniej juz szlabym zobaczyc czy nadal wszystko ok 🙈 wiec po usg następuje takie krótkie ufff i znow zaczynasz myslec kiedy zobaczysz dziecko ponownie na ekranie.. Moze to sie troche uspokoi jak zaczniemy czuc ruchy? 🤷‍♀️
Nie. Bo jak jednego dnia nie poczujesz to będziesz świrować.
Ja tak miałam z synem i zazwyczaj wystarczyło puścić muzykę i on zaczynał się wiercić. Ale był taki dzień ze nie zaczął i co ? I sruuu na USG.

Do góry