reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Spokojnie to ciążowe napewno, mnie tak poniewiera co wieczór , z rana ok ale po południu już źle a na wieczór ,🤮🤮🤮 że tchu nie mogę złapać ,, mi czopek pomaga w dzień ale pewnie na noc już nie działa a nie chce brać ich za dużo .
Tylko u mnie to raczej pojedynczy epizod z wymiotami.. ostatnio wymiotowałam jakoś w 2dpt czyli dawno temu.. a tu wczoraj taka akcja..i dlatego tak bardzo sie boje

Ja obstawiam, że u mnie ze 2 dni młodsza ciąża. A poza tym znów czytam o tych przyrostach i 94,9 % to wcale nie jest dużo [emoji24][emoji24][emoji24]
Czy Ty nie masz co robić tylko dodatkowo niepotrzebnie sie stresowac? 😜 nie swiruj bo jest dobrze! Mysl pozytywnie i zajmij glowe czyms innym 😉

reklama
👍
Powiem Ci, ze ja bylam w pon i najchetniej juz szlabym zobaczyc czy nadal wszystko ok 🙈 wiec po usg następuje takie krótkie ufff i znow zaczynasz myslec kiedy zobaczysz dziecko ponownie na ekranie.. Moze to sie troche uspokoi jak zaczniemy czuc ruchy? 🤷‍♀️
Nie. Bo jak jednego dnia nie poczujesz to będziesz świrować.
Ja tak miałam z synem i zazwyczaj wystarczyło puścić muzykę i on zaczynał się wiercić. Ale był taki dzień ze nie zaczął i co ? I sruuu na USG.

Do góry